Ահա թե ինչպես էին ԽՍՀՄ-ում պատրաստում սմբուկի խավիար․ Հին բաղադրատոմս

Դիտումներ 343

Ահա թե ինչպես էին ԽՍՀՄ-ում պատրաստում սմբուկի խավիար․ Հին բաղադրատոմս

Դդմիկի խավիարը բավականին առողջարար արտադրանք է պատշաճ սնուցմամբ, քանի որ դրա կալորիականությունը 100 գրամի դիմաց կազմում է մոտավորապես 95 կկալ: Բնական բանջարեղենի շնորհիվ, որից պատրաստվում է խավիար, այս նախուտեստը պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ և միկրոտարրեր, որոնք այնքան անհրաժեշտ են մարդուն, հատկապես ցուրտ սեզոնին։

Դուք նույնիսկ կարող եք ասել, որ ցուկկինի խավիարը լավ այլընտրանք է սննդային հավելումներին և վիտամիններին: Ինչ վերաբերում է բաղադրատոմսին, ապա ամեն ինչ պարզ է. Հիմքում վերցնում ենք հենց ցուկկինին, ավելացնում ենք տարբեր բանջարեղեն, ձեթ, աղ և պղպեղ, թխում, խյուս ենք անում և մատուցում։ Մենք առաջարկում ենք ավելի ճշգրիտ բաղադրատոմս.

 



Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

 

ցուկկինի - 250 գ;

գազար - 1 հատ;

լոլիկ - 2 հատ;

սոխ - 1 հատ;

սխտոր - 2-3 մեխակ;

ձիթապտղի յուղ - 30 մլ;

աղ;

պղպեղ.

 

 



Առաջին հերթին մենք մաքրում ենք բոլոր բանջարեղենները կեղևից։ Այնուհետև կտրեք ցանկացած ձևի և դրեք թխելու համար նախատեսված տարայի մեջ: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով, ավելացնել բանջարեղենները։ Թխել 20 րոպե։ Այնուհետև թխած բանջարեղենը տեղափոխեք խորը ամանի մեջ և բլենդերով դարձրեք խյուսի վիճակի։ Զարդարեք խոտաբույսերով և մատուցեք:



Ամենաընթերցվածը