Ահա թե ինչպես բուժել ենթաստամոքսային գեղձը
Եթե ցանկանում եք, որ ենթաստամոքսային գեղձը լավ աշխատի և չբորբոքվի, աշխատեք մեկ ճաշի մեջ չխառնել կենդանական սպիտակուցներն ու ածխաջրերը։ Օրինակ՝ միս կերեք բանջարեղենի հետ, ինչպիսիք են կաղամբը, գազարը, շաղգամը, այլ ոչ թե կարտոֆիլի կամ մակարոնեղենի հետ:
Եթե ցանկանում եք ձեր ենթաստամոքսային գեղձը առողջ պահել, ձեր սննդակարգից բացառեք քիմիական հավելումներ պարունակող մթերքները: Օրական առնվազն 5 անգամ սնունդ կերեք փոքր չափաբաժիններով։ Դա թույլ կտա մարսողական համակարգին աշխատել առանց սթրեսի և նվազեցնել բեռը ենթաստամոքսային գեղձի վրա:
Ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունների, շաքարախտի կանխարգելման, անոթային պատն ու նյարդային համակարգը ամրացնելու համար անպայման փորձեք սա
Բաղադրատոմս թիվ 1.
1 նարգիզ ծաղիկ մանրացնել սերմերի հետ միասին և թրմել 1 բաժակ եռման ջրի մեջ։ Ընդունել 1/4 բաժակ օրական 3-4 անգամ։
Բաղադրատոմս թիվ 2.
8 ծաղիկ լցնել 4 բաժակ եռման ջրի մեջ։ Դնել դանդաղ կրակի վրա 5-7 րոպե։ Քամել և ընդունել օրական 3 անգամ 1/3 բաժակ մեկ ամիս։ Մեկ ամսից կարող եք կրկնել։
Բաղադրատոմս թիվ 3.
Թարմ տերեւներն ու ծաղիկները մանրացնել, 1 թեյի գդալ լցնել 1 բաժակ եռման ջրի մեջ: Թողնել 30 րոպե, քամել, ընդունել 1/4 բաժակ 20-30 րոպե օրական 4 անգամ ուտելուց առաջ։
Վերջին խմելը պարտադիր է լինի քնելուց առաջ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։