Ահա թե ինչպես բարելավել մարսողությունը խնձորի քացախով: 3 բաղադրատոմս
Խնձորի քացախը կարող է նվազեցնել փքվածության զգացումը և նույնիսկ մարսողության խանգարումը:
Այն կարող է նաև օգնել վերահսկել արյան շաքարի մակարդակը: Բայց ոչ միայն ձեր ներքին առողջությունը կարող է օգուտ քաղել խնձորի քացախի անհավանական վերականգնող հատկություններից:
Քացախը նպաստում է մաշկի, մազերի և եղունգների աճին և ամրացնում դրանք:
Խնձորի քացախը կարելի է ավելացնել բոլոր տեսակի բաղադրատոմսերին, բայց երբեմն պարզապես բավարար ժամանակ չի լինում ամեն օր դա անելու համար:
Չնայած այն կարող է գործնական լինել և պարզապես ջրով նոսրացնել ու խմել։ Թեև որոշ մարդկանց համը կարող է մի փոքր ուժեղ լինել, այնուամենայնիվ, խնձորի քացախ խմելը չպետք է դժվար գործ լինի:
Եղեք ստեղծագործ բաղադրիչների հետ և փորձեք նոր բաներ՝ առողջության օգուտները քաղելու համար: Դուք նույնիսկ կարող եք ներառել որոշ այլ սուպերմթերքներ՝ առողջության լրացուցիչ օգուտների համար:
Այսպիսով, ահա մի քանի զարմանալի բաղադրատոմսեր, որոնք կօգնեն ձեզ: Փորձեք դրանք և ասեք, թե որն է ձեր ամենասիրածը:
Բարելավեք ձեր մարսողությունը 3 օրիգինալ բաղադրատոմսով
Տրոպիկական խնձորի քացախով
Ստացեք արևադարձային շրջանների համը այս մրգային բաղադրատոմսով: Ստևիան ավելացնում է շաքարավազ՝ քացախի համը քողարկելու համար: Այս ըմպելիքը հիանալի է ընթրիքից հետո պատրաստելու և մարսողական համակարգը քնելուց առաջ մաքրելու միջոց:
Բաղադրությունը:
1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ
1 քամած նարնջի կտոր
2 կաթիլ հեղուկ ստեվիա
Կծու լիմոնադ
Այս բաղադրատոմսը իսկապես կարթնացնի ձեզ առավոտյան մի քիչ կայենյան պղպեղով, որպեսզի խառնուրդը համեմվի: Ավելին, կիտրոնաթթուն և քացախը շատ լավ լրացնում են միմյանց։
Բացի այդ, ագավան փափկացնում է համը։ Իսկ կայենյան պղպեղը հատկապես օգտակար է, քանի որ այն օգտագործվում է բնական բուժում ապահովելու հիվանդությունների երկար ցանկի համար, որոնք ներառում են այրոց, զառանցանք, ջերմություն, կոկորդի ցավ, թութք և սրտխառնոց:
1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ, 1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ, 1 պտղունց կայենյան պղպեղ, 1 թեյի գդալ ագավայի նեկտար։
Ազնվամորու և մեղր
Մի քիչ թխկու օշարակով բնական քաղցրացնելու համար ազնվամորու համը ամառային հաճույք է: Կարող եք նաև քաղցրացնել ½ թեյի գդալ մեղրաջրով։
1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ
1 ազնվամորու խյուս
½ թեյի գդալ մաքուր թխկու օշարակ
Ամեն դեպքում, սրանք շատ օրինակներից ընդամենը երեքն են։ Ինչը նույնիսկ դուք կարող եք մտածել՝ օգտագործելով ձեր սիրած առողջ բաղադրիչները քացախի հետ համատեղելու համար՝ ձեր մարսողությունը բարելավելու համար:
Դուք կարող եք դրանք ընդունել դատարկ ստամոքսին կամ ուտելուց հետո։