Ահա ինչպես կարող եք նոսրացնել արյունը. Բանն այն է, որ խիտ արյունը կարող է հանգեցնել թրոմբների առաջացման

Դիտումներ 7808

Ահա ինչպես կարող եք նոսրացնել արյունը. Բանն այն է, որ խիտ արյունը կարող է հանգեցնել թրոմբների առաջացման

Բանն այն է, որ թանձր արյունը կարող է հանգեցնել թրոմբների առաջացման:

Այն կարող է նաև առաջացնել հիպերտոնիա, սրտի անբավարարություն, աթերոսկլերոզ, թրոմբոզ, սրտի կաթված և ինսուլտ:

 


Ձեր օրգանիզմում նման խնիրներ չառաջացնելու համար կերեք հետևյալ մթերքները.
Բոլոր կարմր հատապտուղները և մրգերը օգտակար են:
Գրեյպֆրուտը նաև հիանալի արյունը նոսրացնող միջոց է: Ենթադրվում է, որ դրա ազդեցությունը համեմատելի է Ասպիրինի հետ:
Ցանկի մյուս մթերքը կտավատի յուղն է` 1 ճ.գ.  օրական: Այն նվազեցնում է խոլեստերինը և նոսրացնում արյունը։



Արյան նոսրացման համար այս մթերքները կարող են օգնել Ձեզ․  Արյան շրջանառության դանդաղումը հանգեցնում է ներքին օրգանների թթվածնային սովի և արյան մակարդուկների առաջացմանը

Արյան դանդաղ հոսքը հանգեցնում է ներքին օրգանների թթվածնային սովի և արյան մակարդուկների առաջացմանը։

Շատ մարդիկ օգտագործում են ասպիրին արյունը նոսրացնելու համար, սակայն քչերը գիտեն, որ բացի օգուտներից, այն նաև վնաս է բերում։ Ասպիրինի մասնիկները, կպած ստամոքսի պատերին, ուտում են ստամոքսի պատը և առաջանում խոցեր: Հետևաբար, բուսաբանները և ավանդական բժշկությունը օգտագործում են ազնվամորու և սև հաղարջի տերևների թուրմերը՝ որպես ասպիրինի աղբյուր:

 

 

 

 


Պետք է նաև հիշել, որ կարևոր է նվազեցնել վիտամին K-ով հարուստ մթերքների ընդունումը, քանի որ դրանք, ընդհակառակը, նպաստում են մակարդմանը։ Դրանցից առաջին հերթին անհրաժեշտ է անվանել chokeberry-ի պտուղները։ Վիտամին K կա սպանախի, հազարի և այլ ուտելի կանաչեղենի մեջ։ Եթե ​​դուք խիտ արյուն ունեք, ապա տեղյակ եղեք, որ վիտամին K-ով հարուստ մթերքներն էլ ավելի են հաստացնում այն:Ձկան ճարպերը նպաստում են ոչ միայն արյան նոսրացմանը, այլև առկա արյան թրոմբների և սկլերոտիկ սալերի ներծծմանը: 
Սխտոր ուտելը նվազեցնում է արյան մածուցիկությունը։ Ձեր սննդակարգում ներառեք սեխ, գրեյպֆրուտ, կարմիր բուլղարական պղպեղ և լոլիկ:
Չիլի պղպեղը պարունակում է A և E վիտամիններ, կալիում և ֆոլաթթու, որոնք հիանալի նոսրացնում են արյունը և կանխում սրտանոթային հիվանդությունները։



Ամեն օր խմեք ոչ ավելի, քան 120 մլ նարնջի հյութ. սա հիանալի արյուն նոսրացնող միջոց է, ինչպես նաև վիտամին C-ի աղբյուր: Պարզապես հիշեք, որ նարնջի հյութը հակացուցված է ստամոքսի խոցերի և բարձր թթվայնությամբ գաստրիտների դեպքում:
Վերցրեք 250 գ մաքրած սխտոր, ավելացրեք 300 գ մեղր։ Թրմեք 3 շաբաթ և ընդունեք 1 ճ/գ օրը 3 անգամ ուտելուց 40 րոպե առաջ։
0,5 լ օղի լցնել 100 գ աղացած մշկընկույզի վրա, թողնել 21 օր՝ ամեն օր թափահարելով, ապա զտել։ Խմեք 20-30 կաթիլ 1/4 բաժակ տաք ջրի մեջ օրը 3 անգամ՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ։ 

Թուրմի չափաբաժինների միջև (0,5 լ) ընդմիջում 10 օր, ընդհանուր 5 դասընթաց
Ծլած ցորենը նոսրացնում է արյունը։ Կերեք օրական առնվազն 1 ճ/գ. ծլած ցորեն, ցանկալի է ավելացնել բանջարեղենային աղցանների մեջ + 1 ճ.գ. կտավատի սերմի յուղ (օմեգա-3 չհագեցած ճարպաթթուների աղբյուր):
Օգտագործելուց 24 ժամ առաջ ցորենի հատիկները մի քանի անգամ մանրակրկիտ ողողեք: 
Դարչինն ու կոճապղպեղը նոսրացնում են արյունը։ Ձեզ անհրաժեշտ է՝ թարմ կոճապղպեղի արմատ (մոտ 4 սմ), մի պտղունց դարչին (դանակի ծայրին), 1 ճ.գ. կանաչ թեյ. Լցնել 0,5 լիտր եռման ջուր, թող եփվի, քամեք, ավելացրեք կես կիտրոն և մեղր ըստ ճաշակի։ Խմեք օրվա ընթացքում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը