Ահա ինչ է լինում ձեր օրգանիզմի հետ` սխտոր ուտելուց հետո
Սխտոր ուտելուց հետո այն ամբողջ օրն անցկացնում է ձեր օրգանիզմի մակաբույծների և մանրէների դեմ պայքարում:
Բացի այդ, սխտորը վերացնում է տոքսինները և ունի բուժիչ ազդեցություն ամբողջ օրգանիզմի վրա, որպեսզի սխտորն ավելի հաճելի լինի ուտելու համար, այն կարելի է թխել ջեռոցում կամ տապակել տապակի մեջ։ Մի անհանգստացեք, դրա օգտակար հատկությունները կմնան, եթե օգտագործեք սխտորը գոնե 3 օրը մեկ անգամ, ապա կտեսնեք, որ խոլեստերինը կվերադառնա նորմայի, արյան անոթները կմաքրվեն և արյան ճնշման հետ կապված խնդիրներ չեն լինի։ Եթե դուք ստամոքսի հիվանդություն ունեք, օգտակար է նաև այն օգտագործել: Սխտորն օգնում է նաև նիհարել և պետք է ընդունել շաքարախտի դեպքում, բացի այդ, կազատվեք քրոնիկական հոգնածությունից, կունենաք մեծ ուժ և եռանդ։
Ինչպես պարզվեց, ես լրիվ սխալ էի սխտոր չորացնելու հարցում. Հարեւանուհին բացատրել է, թե ինչպես է այն 2 տարի պահում
Ինչպես հաճախ է պատահում, բերքահավաքից հետո սկսվում է ձմռան համար մթերքների պահեստավորման ծանր աշխատանքը։
Ես ուզում եմ ձեզ հետ կիսվել սխտորը ձմռան համար պահելու ամենահեշտ բաղադրատոմսով, որն ինձ ասել է իմ հարեւանը։
Նախ, սխտորը մի կտրեք, այլ արմատով և ցողունով չորացրեք՝ այս կերպ բանջարեղենի բոլոր օգտակար նյութերը պահպանվում են։
Այստեղ ամեն ինչ պարզ է, գլխավորը կեղտոտ կեղևը հեռացնելն է։
Տուփի մեջ լցնել 2 սմ կոպիտ աղ, ծածկել և մեջը դնել սխտորը։
Ապա վրան ծածկում ենք նաև թերթերով։
Այսպես պատրաստված սխտորը կարելի է տանը պահել սենյակային ջերմաստիճանում։
Սխտորը պետք է շնչի, որպեսզի չբորբոսնի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։