Ինչպես սամիթով բուժեցի աչքերս
Վերցրեք 20 գ սամիթի սերմերը և լցրեք 1 բաժակ եռման ջուր, թրմեք 1 ժամ, ապա զտեք։ Ես այն ընդունում եմ ամբողջ օրվա ընթացքում երեք չափաբաժիններով: Նույն թուրմով լվանում եմ աչքերս օրը մի քանի անգամ, ինչպես նաև լոսյոններ եմ պատրաստում։
Եթե մի քիչ թուրմ է մնացել, ապա ես էլ եմ փորձում օգտագործել՝ դեմքս լվանում եմ չոր մաշկը խոնավացնելու և սնուցելու համար։
Ես ջանասիրաբար խնամում եմ այն, հետևում եմ ակնաբույժի բոլոր ցուցումներին։
Իմ կյանքում ես ստիպված էի շատ բանի միջով անցնել, գուցե հենց դա էր հիվանդության առաջացման պատճառը։
Սեզոնին ամեն օր, հնարավորության դեպքում, մեծ քանակությամբ օգտագործեք հապալաս, ելակ, սև հաղարջ, թութ, կանաչ սոխ և կանաչ սամիթ։
Ես վաղուց անցել եմ հում աղցանների, վարսակի ալյուրի և հնդկաձավարի շիլաների, բանջարեղենային ապուրների, խաշած հավերի, կաթի, կեֆիրի ընդունման քիչ քանակության։ Աշնանը ամեն օր դդմի հյութ եմ խմում ու դրանից շիլա եմ եփում։
Սամիթը լայնացնում է անոթները, նվազեցնում է արյան ճնշումը և գլաուկոմա, քանի որ այն ունի միզամուղ ազդեցություն։ Սամիթն օգտակար է նևրոզի ավելացման, քնի խանգարման համար, հանգստացնում է սիրտը։
Այն օգտագործվում են աղեստամոքսային տրակտի խանգարումների, աթերոսկլերոզի, լյարդի հիվանդությունների, աղիքային կոլիկի, գազերի դեպքում։
Մեկի համար, ով իսկապես ցանկանում է նիհարել, տարվա ցանկացած ժամանակ լավ ժամանակ է գործընթացը սկսելու համար: Այս նպատակին հասնելու համար պատրաստվում ենք ներկայացնել ամենահզոր ըմպելիքներից մեկը։
Այս օշարակը կօգնի ձեզ հեռացնել ճարպն ու հեղուկը ձեր մարմնից և իսկապես արդյունավետ է, երբ զուգակցվում է վարժությունների հետ:
Բացի այդ, երբ օգտագործում եք այս ըմպելիքը, ուղեղի գործառույթներն արագանում են՝ բարելավելով հիշողությունը, տեսողությունը և լսողությունը։ Հիմնական բաղադրիչը թարմ ծովաբողկն է՝ հարուստ վիտամին C-ով, կալիումով, B1, B2, B6 վիտամիններով, երկաթով, մագնեզիումով և ֆոսֆորով:
Օշարակի պատրաստման գործընթացը բավականին պարզ է.
Բաղադրությունը՝
- 125 գր. ծովաբողկ
- 4 կիտրոն
- 3 ճաշի գդալ մեղր
- 2 ճաշի գդալ դարչին
- 1 փոքր կտոր կոճապղպեղ՝ 2 սմ
Ծովաբողկը և կոճապղպեղը խառնեք բլենդերի մեջ։ Քամեք կիտրոնի հյութը և ավելացրեք բլենդերի մեջ։ Խառնել 2-3 րոպե։Ավելացնել 3 ճաշի գդալ մեղր և 2 ճաշի գդալ դարչին։ Այս ամենը խառնեք մինչև օշարակ ստանաք։
Ընդունել մեկ ճաշի գդալ օրական երկու անգամ՝ ուտելուց առաջ։ Դա արեք 3 շաբաթ: Ապա դուք պետք է մի քանի օր ընդմիջեք: Դուք չեք զղջա դրա համար, արդյունքը կլինի զարմանալի:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։