Կանաչ պղպեղով աբխազական աջիկայի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 377

Կանաչ պղպեղով աբխազական աջիկայի բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր․

  • Չիլի պղպեղ
  • Սխտոր
  • Ընկույզ
  • Կիլանտրո
  • Թարխուն
  • Սամիթ
  • Մաղադանոս
  • Անանուխ
  • Աղ
  • Չոր համեմունքներ

 



Լվացեք պղպեղը, հանեք ցողունները, թողեք սերմերը - դրանց մեջ է ամբողջ կծվությունը և աբխազական աջիկա պետք է լինի կծու:

Բլենդերի ամանի մեջ կծու պղպեղը մաս-մաս դնել։

Մանրացրեք մինչև հարթզանգված ստանաք: Կարող եք նաև օգտվել մսաղացից:

Ավելացնել լվացված և չորացրած կանաչիները:



Կրկին հարեք մինչև հարթ ստացվի:

Լվացեք ընկույզը և ավելացրեք նաև բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել սխտոր, մի քանի սիրված համեմունքներ։

Կրկին հարեք ամեն ինչ, մինչև զանգվածը համասեռ և հարթ լինի:

Ստերիլիզացրեք բանկաները ցանկացած հարմար եղանակով։

Աջիկան լցնել բանկաների մեջ և ամուր փակել։ Ստերիլիզացում չի պահանջվում: Լավագույնն այն է, որ պահելու վայրը զով լինի:

Բարի ախորժակ!

 



Ամենաընթերցվածը