Կանաչ պղպեղով աբխազական աջիկայի բաղադրատոմսը
Դիտումներ 480
Բաղադրամասեր․
- Չիլի պղպեղ
- Սխտոր
- Ընկույզ
- Կիլանտրո
- Թարխուն
- Սամիթ
- Մաղադանոս
- Անանուխ
- Աղ
- Չոր համեմունքներ
Լվացեք պղպեղը, հանեք ցողունները, թողեք սերմերը - դրանց մեջ է ամբողջ կծվությունը և աբխազական աջիկա պետք է լինի կծու:
Բլենդերի ամանի մեջ կծու պղպեղը մաս-մաս դնել։
Մանրացրեք մինչև հարթզանգված ստանաք: Կարող եք նաև օգտվել մսաղացից:
Ավելացնել լվացված և չորացրած կանաչիները:
Կրկին հարեք մինչև հարթ ստացվի:
Լվացեք ընկույզը և ավելացրեք նաև բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել սխտոր, մի քանի սիրված համեմունքներ։
Կրկին հարեք ամեն ինչ, մինչև զանգվածը համասեռ և հարթ լինի:
Ստերիլիզացրեք բանկաները ցանկացած հարմար եղանակով։
Աջիկան լցնել բանկաների մեջ և ամուր փակել։ Ստերիլիզացում չի պահանջվում: Լավագույնն այն է, որ պահելու վայրը զով լինի:
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը