Սա մաքրում է լյարդը և երիկամները․ Տնական բաղադրատոմս՝ 100% արդյունքի համար
Արդյունքները կզգաք առաջին կիրառությունից հետո։
Լյարդն այն օրգաններից է, որոնք բազմաթիվ պարտականություններ ունեն օրգանիզմի ճիշտ աշխատանքի համար։ Այն պատասխանատու է արյան մաքրման, սպիտակուցների և ֆերմենտների սինթեզի, տոքսինների վերացման, վիտամինների պահպանման համար։ Եվ նաև վերացնում է ծանր մետաղները, որոնք հրահրում են հիվանդությունների զարգացումը:
Դրանով իսկ լյարդի խնամքը կարևոր է ապահովելու համար, որ մեր մարմինը առողջ վիճակում է:
Դրա համար խորհուրդ ենք տալիս խուսափել այնպիսի վտանգավոր սովորություններից, ինչպիսիք են ծխելը, ալկոհոլը, նստակյաց կենսակերպը և անառողջ սննդակարգը, որոնք վտանգում են ողջ օրգանիզմի առողջությունը։
Այս բոլոր վատ սովորությունները կարող են առաջացնել տարբեր հիվանդություններ՝ ցիռոզից, լյարդի ճարպակալումից, խոցերից և մարսողության այլ խանգարումներից, ինչպես նաև մի շարք այլ լուրջ հիվանդություններից։
Այս օրգանի խնամքի և օրգանիզմի բարեկեցությունն ապահովելու այս աշխատանքը լրացնելու համար կան բնական մեթոդներ։ Մենք ձեզ առաջարկում ենք բնական բաղադրիչներից պատրաստված երկու բաղադրատոմս, որոնք արդյունավետ կերպով կկատարեն աշխատանքը:
Կիտրոնով և ճակնդեղով սմուզ՝ լյարդի առողջության
համար Ինչ վերաբերում է ճակնդեղին, ապա պետք է նշել, որ այն պատասխանատու է արյան ճնշման կարգավորման և օրգանիզմի հանքայնացման համար, ինչպես նաև հարուստ է հակաօքսիդանտներով։ Ինչ վերաբերում է կիտրոնին, ապա այն միրգ է, որը հայտնի է որպես ալկալային օրգանիզմ։
Բազուկ
Կիտրոնի հյութ.
Բաժակ ջուր
Եփած ճակնդեղը մանրակրկիտ մաքրել։
Կտրեք ճակնդեղը մի քանի մասի, որպեսզի ավելի հեշտ լինի սմուզին:
Քամեք կիտրոնի (կամ նարնջի) հյութը։ Մոտ 50-70 գրամ ճակնդեղ, 1 ճաշի գդալ հյութ և մեկ բաժակ մաքրված ջուր լցրեք բլենդերի մեջ։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 բաժակ օրական 1 անգամ շաբաթական 2-4 անգամ։
Մաղադանոսով և նեխուրով
մաղադանոսով մաղադանոս օգտագործելը լավ է բնական ճանապարհով մաքրելու լյարդը, ինչպես նաև երիկամները: Իր հերթին, նեխուրը ոչ միայն հիանալի սմուզի բանջարեղեն է, այլև ունի միզամուղ ազդեցություն և հարուստ է հանքանյութերով։
ցողուն կամ 1 փոքր բուռ նեխուրի տերեւ։
վարունգ կամ կանաչ խնձոր
մի բաժակ ջուր
մի թեյի գդալ մաղադանոս տերեւ
Լվանալ բաղադրիչները, յուրաքանչյուրը մանր կտրատել, որպեսզի սմուզին առանց խնդիրների պատրաստվի բլենդերի մեջ։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել առավոտյան նախաճաշից 30 րոպե առաջ՝ շաբաթական 1-2 անգամ։
Համատեղելով այս երկու միջոցների օգտագործումը՝ դուք հիանալի արդյունքներ կստանաք։