7 խնդիր, որոնց հետ բանանը հաղթահարում է ավելի լավ, քան ցանկացած դեղահաբ

Դիտումներ 1879

7 խնդիր, որոնց հետ բանանը հաղթահարում է ավելի լավ, քան ցանկացած դեղահաբ

Հիպերտոնիա. Հիպերտոնիայով տառապող շատ մարդիկ չունեն բավարար կալիում: Աղերը, ընդհակառակը, նրանց օրգանիզմում ավելցուկով են պարունակվում։ Կալիումը կապում է աղերը և հեռացնում դրանք օրգանիզմից։ Այսպիսով, կերեք կալիումով հարուստ բանան և իջեցրեք արյան ճնշումը:

Նվազեցրեք սթրեսի մակարդակը. Բանանը իրավամբ համարվում է լավագույն «հակասթրեսային» միրգը։ Այն պարունակում է էական վիտամիններ և հանքանյութեր, որոնք ազդում են նյութափոխանակության վրա, ինչը նույնպես կապված է օրգանիզմում սթրեսի մակարդակի հետ։

Բարելավում է տեսողություն. Բանանը պարունակում է վիտամին A, որը կարևոր է աչքերի առողջության համար։ Մեր օրգանիզմին անհրաժեշտ է օրական որոշակի քանակությամբ վիտամին A՝ գիշերային կուրության վտանգը նվազեցնելու համար: Կանանց ամեն օր անհրաժեշտ է 700 գրամ, իսկ տղամարդկանց մոտ 900 գրամ:

Փորկապություն. Բանանը պարունակում է պեկտին կոչվող նյութ, որը պատասխանատու է մարմնից ծանր մետաղների և այլ տոքսինների հեռացման համար:

Բանանը հիանալի պրոբիոտիկ է, որը խթանում է մարսողական գործընթացը: Այն նաև նվազեցնում է գազերը և գործում են որպես մեղմ լուծողական:

Բանանը պարունակում է վիտամին B6, որը դրականորեն է ազդում շաքարի մակարդակի վրա և օգնում է նվազեցնել PMS-ի բացասական ախտանիշները: Այս վիտամինն օգնում է փքվածության դեմ և նվազեցնում տրամադրության տհաճ փոփոխությունները:

Դեպրեսիա. Բանանը պարունակում է տրիպտոֆան, որը մեծացնում է սերոտոնին հորմոնի արտադրությունը։ 

Քաշի կորուստ. Բանանը շատ համեղ քաղցր միրգ է և հեշտությամբ կարելի է ներառել ցանկացած դիետայի մեջ։ Բանանը պարունակում է ջրում լուծվող մանրաթելեր։
Երբ մանրաթելը մտնում է մարսողական համակարգ, այն կլանում է ջուրը և դանդաղեցնում մարսողությունը, ինչը նշանակում է, որ դուք ավելի երկար կուշտ կզգաք:

 



Բանանը դարչինով եփել և խմել քնելուց առաջ․ Ահա թե ինչ կանի ըմպելիքը օրգանիզմի հետ

Անմիջապես պետք է ասեմ՝ այս ըմպելիքը տարօրինակ համ ունի։ Շատերին կարող է դուր չգալ։ Բայց ըստ ազդեցության՝ բնական դեղամիջոց է, որը շատ ուժեղ է։ Անմիջապես վերականգնեք մարմինը:
 
Նման բանանի կոկտեյլը պատրաստվում է կարճ ժամանակում: Հիմնական սննդանյութը բանանն է, որը պարունակում է կալիում, մագնեզիում և ֆոսֆոր։ Կալիումը օգտակար է բոլոր մկանների, այդ թվում՝ սրտի մկանների համար։ Ֆոսֆորը կօգնի մարմնին հաղթահարել ածխաջրերի մարսողությունը:
Դարչինը կօգնի կանխել Ալցհեյմերի, սկլերոզի, տարբեր ուռուցքների ու մենինգիտի առաջացումը։ 
Հրաշք ըմպելիք խմելու ազդեցությունը նկատելի է 3 օր անց։ Այն պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել գերհասունացած բանան։


Ձեզ հարկավոր է․
• 1 լիտր ջուր
• 2 հատ կտրատած բանան
• 2 դարչինի ձողիկներ
Ջուրը դարչինով եռացնել։ Բանանը դնել տաք ջրի մեջ, թող ջուրը եռա։
Հովացրեք և խմեք կոկտեյլը քնելուց մեկ ժամ առաջ։
 
 
Լավ մարսողություն, առողջ քուն, բարելավված հիշողություն, հեմոգլոբինի ավելացում. սրանք բանանի թուրմ ուտելու դրական հետևանքների մի փոքր մասն են: Կատարյալ հանգստացնում է նյարդային համակարգը, փորձեք անպայման:

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը