7 օր դատարկ ստամոքսին ընկույզի հյութ խմելու առավելությունները

Դիտումներ 482

7 օր դատարկ ստամոքսին ընկույզի հյութ խմելու առավելությունները

Վիտամիններով և հանքանյութերով հարուստ, հատկապես ուղեղի առողջության համար, ընկույզն ամենաարդյունավետ ընկույզներից մեկն է:

Ընկույզի հյութը, որը պատրաստվում է երեկոյան ընկույզի կեղևը ջրի մեջ թրջելով, հայտնի է որպես խոլեստերինով հիվանդների համար թիվ մեկ դեղամիջոց։

Հատկապես առավոտյան ժամը 7-ին սոված փորին օգտագործվող ընկույզը տեսեք, թե որքանով է այն օգտակար...

Ընկույզի հյութը, որն աջակցում է վահանաձև գեղձի աշխատանքին, լավագույնս աշխատում է նախաճաշից առաջ օգտագործելու դեպքում:

Մասնավորապես, ընկույզի հյութը, որը 7 օր շարունակ օգտագործվում է, բարելավում է օրգանիզմի աշխատանքը։

Ընկույզի հյութն օգնում է ձեզ սկսել ձեր օրը հարմարավետ՝ թույլ տալով կառավարել ձեր նյարդերն ու սթրեսը։

Սոված փորին ընկույզի հյութ խմելն օգնում է հավասարակշռված պահել խոլեստերինի մակարդակը:

Ընկույզի հյութով ողողումը կանոնավոր կերպով վերացնում է ատամնաքարը, կանխում նոր ատամնաքարերի առաջացումը և օգնում սպիտակեցնել ատամները:



Ընկույզներ Ալցհեյմերի, կրծքագեղձի քաղցկեղի, օստեոպորոզի և նույնիսկ ծերունական դեմենցիայի համար:

Համեղ և առողջարար! Ահա այս ընկույզները կանոնավոր ուտելու լավագույն 6 առավելությունները:

Եթե ​​դուք ալերգիա չունեք գետնանուշից, ապա պատճառ չկա ինքներդ ձեզ հերքելու այս յուրահատուկ վերաբերմունքը:

Համեղ է և առողջարար։

Պարզվում է, որ այս փոքրիկ ընկույզները բազմաթիվ առողջարար օգուտներ ունեն մեր օրգանիզմի համար։

Իրականում, դրանցից մի քանիսի մասին դուք կարող եք նույնիսկ չգիտեք:

Ահա կանոնավոր գետնանուշ ուտելու մի քանի առավելություններ.

 

 

1. Գետնանուշը կանխում է քաղցկեղը։

Պարզվում է, որ դրանցում հակաօքսիդանտների և առողջ ճարպաթթուների մեծ պարունակության պատճառով շաբաթական առնվազն 30 գրամ գետնանուշ ուտելն օգնում է կանխել կրծքագեղձի քաղցկեղը։

Բացի այդ, գետնանուշը պարունակում է բետա-սիտոստերոլ կոչվող միացություն, որն օգնում է նվազեցնել քաղցկեղի վտանգավոր բջիջների աճը:

2. Կանխում է սրտանոթային հիվանդությունները։

Գետնանուշը պարունակում է 75% չհագեցած ճարպաթթուներ, ինչպես նաև հակաօքսիդանտ՝ ռեսվերատրոլ, որն օգնում է նվազեցնել վատ խոլեստերինը և բարելավել ընդհանուր առողջությունը:

3. Ամրացնում է իմունային համակարգը։

Գետնանուշը բուժիչ հատկություն ունի, քանի որ այն հարուստ է արգինին կոչվող ամինաթթուով:

Գետնանուշը պայքարում է սակավարյունության դեմ, քանի որ պարունակում է մի շարք վիտամիններ և հանքանյութեր:

Ի դեպ, այն իդեալական է նաև հղիների համար, քանի որ պարունակում է ֆոլաթթու, որն անհրաժեշտ է երեխայի աճի և ձևավորման համար։



4. Գետնանուշը օգնում է խուսափել օստեոպորոզից և ոսկորների հետ կապված այլ հիվանդություններից։

Կալցիումի և մագնեզիումի բարձր պարունակության պատճառով գետնանուշ ուտելն օգնում է ամրացնել ոսկորներն ու հոդերը։

5. Իդեալական է առողջ մաշկի և մազերի համար:

Վիտամին E-ի պարունակության շնորհիվ գետնանուշ ուտելը պաշտպանում է մաշկը քաղցկեղից, ինչպես նաև փայլ է հաղորդում մազերին։

6. Պայքարում է նյարդաբանական խնդիրների, ինչպիսիք են Ալցհեյմերի հիվանդությունը կամ ծերունական դեմենցիան։

 

 

Քանի որ գետնանուշը պարունակում է վիտամին B կոմպլեքս, դրա օգտագործումն օգնում է կանխել նյարդային տիկերը և հիշողության սարսափելի կորուստը։

Ցանկացած ժողովրդական միջոց օգտագործելուց առաջ անպայման խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը