5 րոպեում սովորական բանջարեղենը դառնում է դելիկատես

Դիտումներ 685

5 րոպեում սովորական բանջարեղենը դառնում է դելիկատես

Բաղադրություն
Բազուկ 2 հատ
Վարունգ 2 հատ

Սպիտակ կաղամբ 0,5 հատ

 


Խնձոր 1 հատ
Մաղադանոս 1 փունջ

Թթվասեր 2 ճ.գ.
Աղ՝ ըստ ճաշակի



Ճակնդեղը մաքրել և կտրատել 1,5 սմ խորանարդների։ Տապակը տաքացնել մի քիչ բուսայուղով և տապակել բանջարեղենը 3 րոպե առանց կափարիչի և նույնքան էլ կափարիչով։

Կաղամբը մանր կտրատել, վարունգն ու խնձորը բարակ շերտերով կտրատել։ Սնունդը լցնել խորը ամանի մեջ։

 

 

Ավելացնել եփած ճակնդեղը (առանց ձեթի) և խառնել։ Մանրացրեք մի փոքր փունջ մաղադանոս և դրեք ամանի մեջ: Համեմեք աղով աղցանը:​

Աղցանին ավելացրեք թթվասեր և լավ խառնեք։ Թողնել 10-15 րոպե, ապա մատուցել։



Ճակնդեղով աղցանը պարզ տեսք ունի, բայց հավատացեք, այն հիանալի համ ունի: Եթե ​​ցանկանում եք ճակնդեղին համ և կծվություն հաղորդել, տապակելիս վրան մի քիչ սխտոր և խոտաբույսեր ավելացրեք։ Այնուհետև ուտեստը կփայլի նոր գույներով։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը