5 բաղադրիչով բուժիչ թեյ, որը կազատի 50 հիվանդություններից
Բուժիչ թեյի բաղադրատոմս
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
կոճապղպեղ - 0,5 ճաշի գդալ;
դարչին - 0,5 ճաշի գդալ;
քրքում - 1/6 թեյի գդալ;
հիլ - մի պտղունց;
մեղր - 1 թեյի գդալ;
ջուր - 0,5 լ.
Եռացնել ջուրը, ավելացնել բոլոր համեմունքները, խառնել և եռացնել մոտ 10 րոպե։ Դրանից հետո ըմպելիքը հանել կրակից, լցնել բաժակի մեջ, թողնել սառչի և ավելացնել մեղրը։ Այս թեյը պետք է խմել ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին:
Ի՞նչն է զարմանալի այս թեյի մեջ: Ամեն ինչ օգտակար բաղադրիչների մասին է, որոնցից յուրաքանչյուրն օգուտ է բերում մեր օրգանիզմին:
Բաղադրիչների առավելությունները.
Կոճապղպեղ
Այս բաղադրիչի օգնությամբ դուք կարող եք կանխել մրսածության առաջացումը, ինչպես նաև նպաստել սուր շնչառական վարակներից և սուր շնչառական վիրուսային վարակներից ավելի արագ ապաքինմանը։ Կոճապղպեղը նաև լավացնում է մարսողությունը և թեթևացնում գլխացավը։ Այն նույնիսկ օգտագործվում է նորմալ ինքնազգացողությունը պահպանելու համար, ինչպիսին է քաղցկեղը:
Դարչին
Այս համեմունքն անփոխարինելի է խմորեղեն պատրաստելու ժամանակ, ինչպես նաև ավելացվում է այլ ուտեստների մեջ։ Դարչինը նվազեցնում է արյան շաքարի մակարդակը և օգնում է բուժել մրսածությունն ու հազը։
Քրքում
Ազատում է տարբեր բորբոքումները, օգնում է սրտի աշխատանքին, օրգանիզմից հեռացնում վնասակար նյութերը։
Հիլ
Այն կանխում է թրոմբների առաջացումը՝ դրանով իսկ նպաստելով արյունատար անոթների մաքրմանը։ Բոլոր տոքսիններն ու վնասակար նյութերը օրգանիզմից հեռացնում է հիլը՝ երիկամների միջոցով։
Մեղր
Մեղրն օգտագործվում է տարբեր դեղամիջոցների պատրաստման մեջ։ Դրա առկայությունը որոշակի բաղադրատոմսում երբեմն պարզապես անփոխարինելի է: Այն էներգիայի բնական աղբյուր է և օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը։
Հրաժեշտ տվեք շաքարային դիաբետին, հիպերտոնիային, կանդիդոզին, մենինգիտին և ևս 17 հիվանդություններին․ Թեյ խմեք պատրաստված այս բուժիչ տերևներից
Ձիթապտղի տերեւների բուժիչ հատկությունները հայտնի են եղել հնագույն ժամանակներից։ Հին Եգիպտոսում դրանք օգտագործվում էին բժշկության և փարավոնների մումիֆիկացման մեջ:
Ձիթենին ապրում է մոտ 2000 տարի և համարվում է սուրբ ծառ։
Տերեւներն ունեն հակաբակտերիալ, հակասնկային և հակավիրուսային հատկություններ, և ձիթապտղի տերևի մզվածքն օգտագործվում է բազմաթիվ խնդիրների բուժման համար, ինչպիսիք են կանդիդոզը, մենինգիտը, էնցեֆալիտը, գրիպը, հերպեսը, հեպատիտը, թոքաբորբը, մալարիան, դենգե տենդը, տուբերկուլյոզը, լուծը և վարակները:
Երկար ժամանակ և կանոնավոր օգտագործման դեպքում այն կարող է օգնել բուժել աթերոսկլերոզը:
Ձիթապտղի տերևներում կան 4 անգամ ավելի շատ կալիում, մագնեզիում, մանգան, ֆոսֆոր, սելեն, ցինկ և պղինձ, քան կանաչ թեյը:
Այս հանքանյութերն ունեն բարձր հակաօքսիդանտ ուժ և կարող են ակտիվորեն գործել ծերացման դեմ և խթանել նյութափոխանակությունը՝ ճարպերն ավելի արագ վերացնելու համար:
Ձիթապտղի տերևով թեյը խորհուրդ է տրվում խմել օրական 3-4 բաժակ 3-ից 4 ամիս։
Այսպիսով, մեկ ամսում հնարավոր է նիհարել մինչև 6 կգ՝ թեյը համադրելով առողջ, հավասարակշռված սննդակարգի և վարժությունների հետ։
Ահա թե ինչպես պատրաստել ձիթապտղի տերևով թեյ.
Բաղադրությունը․
1 լիտր ջուր
2 ճաշի գդալ ձիթապտղի տերևներ
Թեյ պատրաստելու համար եռացրեք 1 լիտր ջուր։ Երբ եռա, ավելացրեք 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի տերեւ։
Ծածկեք և թողեք մնա 20 րոպե։ Նշված ժամանակից հետո քամեք և ընդունեք առաջին բաժակը։
Ձիթապտղի թեյը խորհուրդ չի տրվում հղիներին և կերակրող մայրերին:
Ձիթապտղի տերևները կարող եք գտնել առողջարար սննդի խանութներում կամ պատվիրել առցանց:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։