Թզի օգտակար հատկությունները
Նախկինում այնպիսի միրգ, ինչպիսին է թուզը, համարվում էր բավականին հազվադեպ։ Սակայն ներկայումս դա ամենատարբեր հիվանդությունների դեմ պայքարի լավագույն միջոցներից մեկն է։ Ընդ որում, դա ոչ թե թարմ, այլ չորացրած թուզն է, որը մեծ օգուտներ է բերում։
Չորացրած թուզը պարունակում է հսկայական քանակությամբ բնական շաքար, ինչպես նաև սպիտակուցներ։
Եվ քանի որ բնական շաքարն ավելի լավ է կլանվում, քան արհեստական շաքարը, թուզ ուտելն օգնում է օպտիմալացնել ամբողջ օրգանիզմի աշխատանքը:
Չորացրած թուզ ուտելն օգնում է բարելավել տրամադրությունը, կատարողականությունը և մտավոր ակտիվությունը:
Բացի այդ, այս միրգը թույլ է տալիս հաղթահարել աղեստամոքսային տրակտի, հոդերի, սրտանոթային համակարգի զգալի թվով հիվանդություններ և այլն։
Թուզը նաև արդյունավետ լուծողական միջոց է, որն օգնում է փորկապության դեպքում։
Համապարփակ ազդեցության համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել բաղադրատոմս. Դրա համար 20 կտոր չոր թուզը կիսով չափ կտրատում ենք և ավելացնում ձիթապտղի յուղ։ 40 օր անց դուք կարող եք սկսել դեղը ընդունել:
Ուտելուց 5 րոպե առաջ անհրաժեշտ է ուտել կես թուզ և խմել մեկ թեյի գդալ պատրաստված ձեթից, որի մեջ այն գտնվում էր։
Կողմնակի ազդեցություններ չեն լինի, այնպես որ թուզը պետք է սպառել այնքան, մինչև այն վերջանա։
Մի քանի օրվա ընթացքում դուք կարող եք դրական արդյունք տեսնել: Իսկ եթե նման բուժում իրականացվի տարին մի քանի անգամ, ապա հիվանդություններն ամբողջությամբ կվերանան։
4 մեղմ լուծողական մթերքներ, որոնք ես ներառում եմ իմ ամենօրյա սննդակարգում
4 մեղմ լուծողական մթերքներ, որոնք ես ներառում եմ իմ ամենօրյա սննդակարգում
Հարցը, որին որոշեցի նվիրել այսօրվա հրապարակումը, արդիական է շատերի համար, հատկապես ձմռանը։
Եթե ընթերցողների մեջ կան այնպիսիք, ովքեր ինձ ավելացնելու բան ունեն, բարի գալուստ մեկնաբանություններում։
Շատերը չգիտեն, թե ինչու են անընդհատ փորկապություն ունենում։ Նրանք խմում են լուծողականներ՝ չմտածելով հետևանքների մասին։ Պատճառը կարող է լինել ոչ միայն այն, որ ձեր մարսողական տրակտը լավ չի աշխատում, այլ այն, որ դուք ճիշտ չեք սնվում և քիչ եք շարժվում։ Սա հեշտ է շտկել՝ ի տարբերություն մարմնի տարիքային փոփոխությունների:
Տարիների ընթացքում տարեց մարդկանց մոտ, իհարկե, ստամոքս-աղիքային տրակտը թուլանում է։ Սա պետք է ընդունել, բայց նույնիսկ այս պատճառը չպետք է լուծողականներ շարունակաբար ընդունելու պատճառ հանդիսանա: Ավելի լավ է իմանալ, թե որ մթերքները կարող են օգնել ձեզ լավ առողջություն պահպանել: Եկեք խոսենք այս մասին, ես կկիսվեմ իմ փորձով, թե որ մթերքներն եմ ներառում իմ ամենօրյա սննդակարգում։
Թարմ բանջարեղենի և մրգերի սեզոնին առանձնակի խնդիրներ չկան։ Ամենից հաճախ փորկապությունը սկսում է տառապել ամառային սեզոնից դուրս, երբ խանութից գնված բանջարեղենը կամ չափազանց թանկ է կամ անհամ: Բայց կան այնպիսի մթերքներ, որոնք համեղ են, և դրանք պետք է շատ քիչ ուտել՝ մարսողական համակարգի բնականոն գործունեությունը պահպանելու համար։ Ամենակարևորը՝ նման սնունդն այնքան էլ թանկ չէ։
Կան հակացուցումներ, անհրաժեշտ է մասնագետի խորհրդատվություն։
Իմ ցուցակում առաջինը սալորաչիրն է: Բացի շատ մեղմ և ընդգծված լուծողական ազդեցությունից, այս մթերքը շատ օգտակար է նաև աթերոսկլերոզով և արյան բարձր ճնշում ունեցող տարեց մարդկանց համար: Սալորաչիրը բարելավում է ոչ միայն աղեստամոքսային տրակտի, այլ նաև սրտանոթային համակարգի աշխատանքը, քանի որ հարուստ է կալիումով։ Իսկ վիտամին A-ի հետ միասին այն նաև օգնում է պահպանել տեսողությունը տարիքի մարդկանց համար։
Հաջորդ արտադրանքը կտավատի սերմերն են: Սա ինձ համար իսկական պահեստ է, որով ամեն ապրանք չի կարող պարծենալ։ Իսկ կազմից տես, թե ինչպիսի հարստություն է (օրական 100 գրամ նորմայից տոկոսը գրել եմ).
Մագնեզիում `390 մգ (98%); ֆոսֆոր՝ 640 մգ (80%); կալիում `810 մգ (32%); կալցիում `255 մգ (25,5%); սելեն՝ Se 25 մկգ (46%); ցինկ՝ Zn 4.3 (36%); երկաթ՝ 5,7 մգ (32%)։
Ցանկացած բուսական յուղ, նույնիսկ ամենաէժան արևածաղիկը կամ այլը կարող է «թեթեւություն» հաղորդել ձեր աղիքներին։ Թթվասերի փոխարեն բավական է աղցանը համեմել օրական առնվազն մեկ անգամ երկու ճաշի գդալ ձեր սիրելի բուսական յուղերից։
Բազուկ. Այս բանջարեղենը ծնվել է որպես մաքրող միջոց ամբողջ օրգանիզմի և բոլոր օրգանների համար։ Դա կօգնի աղիներին, կբարելավի արյան բաղադրությունը։ Անձամբ ինձ համար զարմանալին այն է, որ, իմ կարծիքով, բազուկը միակ մթերքն է, որը հավասարապես օգտակար է ցանկացած ձևով՝ խաշած, պանիր, հյութի կամ բորշի տեսքով։ Բացարձակապես չի կորցնում իր հատկությունները: Տարեցների համար այս մթերքը չափազանց կարևոր է լիպիդային նյութափոխանակության, խոլեստերինի նորմալ մակարդակի պահպանման, ավելորդ հեղուկի հեռացման և լյարդի բջիջներից ճարպը հեռացնելու համար: Ճակնդեղն արդյունավետ է նաև աթերոսկլերոզի կանխարգելման գործում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։