Թզի օգտակար հատկությունները

Դիտումներ 532

Թզի օգտակար հատկությունները

Նախկինում այնպիսի միրգ, ինչպիսին է թուզը, համարվում էր բավականին հազվադեպ։ Սակայն ներկայումս դա ամենատարբեր հիվանդությունների դեմ պայքարի լավագույն միջոցներից մեկն է։ Ընդ որում, դա ոչ թե թարմ, այլ չորացրած թուզն է, որը մեծ օգուտներ է բերում։

Չորացրած թուզը պարունակում է հսկայական քանակությամբ բնական շաքար, ինչպես նաև սպիտակուցներ։
Եվ քանի որ բնական շաքարն ավելի լավ է կլանվում, քան արհեստական ​​շաքարը, թուզ ուտելն օգնում է օպտիմալացնել ամբողջ օրգանիզմի աշխատանքը:
Չորացրած թուզ ուտելն օգնում է բարելավել տրամադրությունը, կատարողականությունը և մտավոր ակտիվությունը:
Բացի այդ, այս միրգը թույլ է տալիս հաղթահարել աղեստամոքսային տրակտի, հոդերի, սրտանոթային համակարգի զգալի թվով հիվանդություններ և այլն։
Թուզը նաև արդյունավետ լուծողական միջոց է, որն օգնում է փորկապության դեպքում։
Համապարփակ ազդեցության համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել բաղադրատոմս. Դրա համար 20 կտոր չոր թուզը կիսով չափ կտրատում ենք և ավելացնում ձիթապտղի յուղ։ 40 օր անց դուք կարող եք սկսել դեղը ընդունել:
Ուտելուց 5 րոպե առաջ անհրաժեշտ է ուտել կես թուզ և խմել մեկ թեյի գդալ պատրաստված ձեթից, որի մեջ այն գտնվում էր։
Կողմնակի ազդեցություններ չեն լինի, այնպես որ թուզը պետք է սպառել այնքան, մինչև այն վերջանա։
Մի քանի օրվա ընթացքում դուք կարող եք դրական արդյունք տեսնել: Իսկ եթե նման բուժում իրականացվի տարին մի քանի անգամ, ապա հիվանդություններն ամբողջությամբ կվերանան։



4 մեղմ լուծողական մթերքներ, որոնք ես ներառում եմ իմ ամենօրյա սննդակարգում

4 մեղմ լուծողական մթերքներ, որոնք ես ներառում եմ իմ ամենօրյա սննդակարգում

Հարցը, որին որոշեցի նվիրել այսօրվա հրապարակումը, արդիական է շատերի համար, հատկապես ձմռանը։

Եթե ​​ընթերցողների մեջ կան այնպիսիք, ովքեր ինձ ավելացնելու բան ունեն, բարի գալուստ մեկնաբանություններում։

Շատերը չգիտեն, թե ինչու են անընդհատ փորկապություն ունենում։ Նրանք խմում են լուծողականներ՝ չմտածելով հետևանքների մասին։ Պատճառը կարող է լինել ոչ միայն այն, որ ձեր մարսողական տրակտը լավ չի աշխատում, այլ այն, որ դուք ճիշտ չեք սնվում և քիչ եք շարժվում։ Սա հեշտ է շտկել՝ ի տարբերություն մարմնի տարիքային փոփոխությունների:

 

 

Տարիների ընթացքում տարեց մարդկանց մոտ, իհարկե, ստամոքս-աղիքային տրակտը թուլանում է։ Սա պետք է ընդունել, բայց նույնիսկ այս պատճառը չպետք է լուծողականներ շարունակաբար ընդունելու պատճառ հանդիսանա: Ավելի լավ է իմանալ, թե որ մթերքները կարող են օգնել ձեզ լավ առողջություն պահպանել: Եկեք խոսենք այս մասին, ես կկիսվեմ իմ փորձով, թե որ մթերքներն եմ ներառում իմ ամենօրյա սննդակարգում։

 

Թարմ բանջարեղենի և մրգերի սեզոնին առանձնակի խնդիրներ չկան։ Ամենից հաճախ փորկապությունը սկսում է տառապել ամառային սեզոնից դուրս, երբ խանութից գնված բանջարեղենը կամ չափազանց թանկ է կամ անհամ: Բայց կան այնպիսի մթերքներ, որոնք համեղ են, և դրանք պետք է շատ քիչ ուտել՝ մարսողական համակարգի բնականոն գործունեությունը պահպանելու համար։ Ամենակարևորը՝ նման սնունդն այնքան էլ թանկ չէ։

 



Կան հակացուցումներ, անհրաժեշտ է մասնագետի խորհրդատվություն։

Իմ ցուցակում առաջինը սալորաչիրն է: Բացի շատ մեղմ և ընդգծված լուծողական ազդեցությունից, այս մթերքը շատ օգտակար է նաև աթերոսկլերոզով և արյան բարձր ճնշում ունեցող տարեց մարդկանց համար: Սալորաչիրը բարելավում է ոչ միայն աղեստամոքսային տրակտի, այլ նաև սրտանոթային համակարգի աշխատանքը, քանի որ հարուստ է կալիումով։ Իսկ վիտամին A-ի հետ միասին այն նաև օգնում է պահպանել տեսողությունը տարիքի մարդկանց համար։

Հաջորդ արտադրանքը կտավատի սերմերն են: Սա ինձ համար իսկական պահեստ է, որով ամեն ապրանք չի կարող պարծենալ։ Իսկ կազմից տես, թե ինչպիսի հարստություն է (օրական 100 գրամ նորմայից տոկոսը գրել եմ).

Մագնեզիում `390 մգ (98%); ֆոսֆոր՝ 640 մգ (80%); կալիում `810 մգ (32%); կալցիում `255 մգ (25,5%); սելեն՝ Se 25 մկգ (46%); ցինկ՝ Zn 4.3 (36%); երկաթ՝ 5,7 մգ (32%)։

Ցանկացած բուսական յուղ, նույնիսկ ամենաէժան արևածաղիկը կամ այլը կարող է «թեթեւություն» հաղորդել ձեր աղիքներին։ Թթվասերի փոխարեն բավական է աղցանը համեմել օրական առնվազն մեկ անգամ երկու ճաշի գդալ ձեր սիրելի բուսական յուղերից։

 

 

Բազուկ. Այս բանջարեղենը ծնվել է որպես մաքրող միջոց ամբողջ օրգանիզմի և բոլոր օրգանների համար։ Դա կօգնի աղիներին, կբարելավի արյան բաղադրությունը։ Անձամբ ինձ համար զարմանալին այն է, որ, իմ կարծիքով, բազուկը միակ մթերքն է, որը հավասարապես օգտակար է ցանկացած ձևով՝ խաշած, պանիր, հյութի կամ բորշի տեսքով։ Բացարձակապես չի կորցնում իր հատկությունները: Տարեցների համար այս մթերքը չափազանց կարևոր է լիպիդային նյութափոխանակության, խոլեստերինի նորմալ մակարդակի պահպանման, ավելորդ հեղուկի հեռացման և լյարդի բջիջներից ճարպը հեռացնելու համար: Ճակնդեղն արդյունավետ է նաև աթերոսկլերոզի կանխարգելման գործում։

​Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը