Ապացուցված է, որ այս բույսը բուժում է քաղցկեղը․ Խնդրում ենք գրեք բույսի անվանումը, թող բոլորը իմանան
Մենք ձեզ հետ կխոսենք այն մասին, թե ինչպես է խատուտիկի թեյը բուժում բազմաթիվ հիվանդություններ, օրինակ՝ քաղցկեղը։ Այն նաև կանխում է քաղցկեղի առաջացման ապագա ռիսկերը: Այն օգտակար է և ունի բուժիչ հատկություններ։ Այն նաև հեշտ է պատրաստել։ Նախկինում այս թեյը համընդհանուր դեղամիջոց էր:
Կանադայի քիմիայի և կենսաքիմիայի դեպարտամենտի ուսումնասիրությունը ցույց է տալիս, որ այն հաղթում է քաղցկեղին և թողնում առողջ բջիջները:
Եվ փորձագետները հավանություն են տվել այս մեթոդին։ 72-ամյա տղամարդ Ջոն Դի Կարլոն ստացել է այս բույսի ազդեցությունը։
Նա ուներ քաղցկեղ և բուժում էր այն գրեթե մեկ ամիս։ Բայց ինչ-որ բան փոխվեց, երբ նա փորձեց խտուտիկով թեյ: 4 ամիս անց նա ռեմիսիայի մեջ էր։
Ի թիվս այլ բաղադրիչների՝ դանդելիոնը պարունակում է A, B և C վիտամիններ, ֆոլաթթու, կալիում, սիլիցիում, երկաթ և դաբաղանյութեր։ Իր կազմի շնորհիվ մենք առանձնացնում ենք դրա հիմնական հատկությունները.
Մաքրում է մեր մարմինը տոքսիններից: Ուստի խորհուրդ ենք տալիս հատկապես այն առողջական խնդիրների դեպքում, որոնք պահանջում են տոքսինների վերացում, ինչպիսիք են խոլեստերինը, միզաթթուն կամ հոդատապը, շաքարախտը, երիկամների քարերը և այլն։
Այն օգնում է մեզ վերացնել հեղուկները և կանխել դրանց կուտակումը: Այն հատկապես հարմար է ավելորդ հեղուկի պատճառով գիրանալու դեպքերի ժամանակ։
Պաշտպանում է լյարդը և լեղապարկը՝ բնականաբար խթանելով նրա գործառույթը, ուստի այն կարող է շատ օգտակար լինել հեպատիտի դեպքում:
Բարելավում է երիկամների աշխատանքը և օգնում է կանխարգելել ցիստիտը: Այն բարելավում է մարսողական գործընթացը և բացում ախորժակը, որն իդեալական է անորեքսիայի դեպքում:
Գործում է որպես մեղմ լուծողական:
Բարելավում է մաշկի վիճակը այնպիսի խնդիրների դեպքում, ինչպիսիք են պզուկները, սև կետերը, փսորիազը և այլն, և բարելավում է վերքերի բուժումը:
Դանդելիոն օգտագործելու ամենատարածված միջոցը թեյ պատրաստելն է՝ բույսի տերևներն ու արմատը եռացնելով։ Օրական կարող ենք խմել մինչև երեք բաժակ։ Լավ դեգրատիվ բուժում ստանալու համար խորհուրդ ենք տալիս այս դոզան պահել մեկից երեք ամիս՝ կախված դեպքից:
Կարևոր է նշել, որ դանդելիոնը մի փոքր դառը համ ունի, ինչը հաստատում է նրա հատկությունները լյարդի համար, ուստի չպետք է այն ավելացնենք մեծ քանակությամբ։