35 տարեկանից բարձր կանանց համար շատ օգտակար կլինի իմանալ ինֆորմացիան և լինեն առողջ
Այն կարգավորում է 40-անց կանանց հորմոնները․ Պատրաստեք այս ըմպելիքը և խմեք
Բաղադրատոմս # 1. Կիտրոնով ջուր
Շատերը նիհարելու համար խմում են կիտրոնով ջուր դատարկ ստամոքսին։ Սակայն քչերը գիտեն, որ այս ըմպելիքը հիանալի կարգավորում է կնոջ օրգանիզմի հորմոնները։ Խոսքը, այսպես կոչված, «հագեցման հորմոնի»՝ լեպտինի մասին է։
Եթե այս հորմոնի աշխատանքը խաթարվում է, ապա մարդը սկսում է ուժեղ սով զգալ։ Իսկ դա նպաստում է մարմնի ճարպի մեծ կուտակմանը։
Որպեսզի դա տեղի չունենա, դիետոլոգներն ու էնդոկրինոլոգները խորհուրդ են տալիս խմել այսպիսի պարզ ըմպելիք։
Այն կարող եք պատրաստել շատ պարզ՝ անհրաժեշտ է միայն տաք ջուր կան սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, և կես կիտրոնի հյութ։ Հարկավոր է միայն ջրի մեջ կիտրոնի հյութ ավելացնել և այս ըմպելիքն ընդունել առավոտյան կամ երեկոյան՝ քնելուց առաջ։
Բաղադրատոմս #2. Ազնվամորու տերևներով թեյ
Ազնվամորու տերևներով թեյն օգնում է կարգավորել կանանց վերարտադրողական համակարգը։ Օրական ընդամենը մի քանի բաժակ այս ըմպելիքը կարող է նորմալացնել կանանց հորմոնալ մակարդակը, բարելավել առողջությունը երեխայի հղիության համար, և այս ըմպելիքը նաև օգնում է բուժել կանացի որոշ հիվանդություններ:
Այս ըմպելիքի բաղադրատոմսը շատ պարզ է. Մեկ գդալ ազնվամորու չոր տերևներին լցնել 200 միլիլիտր եռման ջուր և թողնել, որ թեյը թրմվի մոտ 15-20 րոպե։ Թեյն ավելի լավ է խմել օրվա ընթացքում, այլ ոչ թե քնելուց առաջ. այն կարող է նպաստել վատ քնին և նմանվել կոֆեինի ազդեցությանը:
Բաղադրատոմս #3. Կաթ և քրքում
Նման ըմպելիքը հիանալի նորմալացնում է հորմոնալ ֆոնը, բարելավում է մարսողական տրակտի աշխատանքը, բուժում է մրսածությունը և վիրուսային հիվանդությունները: Այն նաև օգնում է նորմալացնել քունը, պայքարում է նևրոզի, դեպրեսիայի և սթրեսի դեմ։
Խմիչքի բաղադրատոմսը նույնպես շատ պարզ է և հեշտ՝
պատրաստման համար ձեզ հարկավոր է 200 միլիլիտր տաք կաթ, կես թեյի գդալ քրքում։ Խառնել և խմել։ Այս ըմպելիքը կարող եք ընդունել գիշերը՝ այն հանգստացնում է։
Սա հատկապես կարևոր է 50-ից բարձր կանանց համար․ Այսպես ձեր ոսկերները շատ ամուր կլինեն
Ոսկորների համար օգտակար սնունդ փնտրելիս և ոսկրային կորուստը կանխելու և բուժելու ժամանակ խորհուրդ ենք տալիս ուշադրություն դարձնել սալորաչիրին:
Դոկտոր Բահրամ Արջմանդին՝ Ֆլորիդայի պետական համալսարանի հետազոտող, մատնանշում է ձեր սննդակարգում սալոր ներառելու կարևորությունը, եթե անհրաժեշտ է պայքարել ոսկրային կորստի դեմ:
Նա նշում է, որ սալորը, երբ չորանում է, վերածվում է սալորաչրի և դառնում ոսկորների ամրացման լավագույն միրգը: Պարբերաբար օգտագործման արդյունքում այն արդյունավետորեն օգնում է ամրացնել ոսկորները։
Ըստ դաշտանադադարի շրջանում գտնվող կանանց նախնական ուսումնասիրությունների՝ սալորաչիրը զգալի ազդեցություն է ունենում օրգանիզմի ամրապնդման վրա։
Այն հարուստ է հակաօքսիդանտներով, որոնք պայքարում են հիվանդությունների դեմ և հանդիսանում են կալիումի և վիտամին K-ի հիանալի աղբյուր, որոնք անհրաժեշտ են ոսկորների առողջության համար:
Հետազոտության մասնակից կանայք օրական օգտագործում էին ութից տասը սալորաչիր:
Կարելի է նաև թարմ սալոր ուտել, երբ այն ավելի շատ վիտամիններ է պարունակում։
Սալորաչիրը ամենաարդյունավետ պտուղն է ոսկորների խարգելման համար:
Մինչ օրս գոյություն ունեցող գիտական հոդվածների վերանայումը եզրակացնում է, որ սալորաչիրը արդյունավետ միրգ է օստեոպորոզի կանխարգելման համար:
Հատկապես անհրաժեշտ է սալոր օգտագործել քաշի կորստի համար։
Քանի որ դրանք արգելակում են IL-17-ը, ինչը կարևոր է ավելորդ քաշ ունեցող մարդկանց համար:
Սալորը օգնում է բուժել փորկապությունը։ Նրանք նաև սննդի հիանալի աղբյուր են օգտակար բակտերիաների համար:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։