30 րոպե խոհանոցում՝ հեշտ և արագ աղցան սմբուկով, լոլիկով և պղպեղով

Դիտումներ 598

30 րոպե խոհանոցում՝ հեշտ և արագ աղցան սմբուկով, լոլիկով և պղպեղով

Համեղ ու պարզ աղցան պատրաստվում է հում և տապակած բանջարեղենից միաժամանակ։ Հենց տապակած սմբուկի համադրությունը թարմ լոլիկի և պղպեղի հետ բերում է համի հիմնական երանգը։ Սա իդեալական կողմնակի ճաշատեսակ է մսի կամ ձկան համար:

Աղցան պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են հետևյալ ապրանքները.

  • սմբուկ - 3 հատ. (600 գ);
  • լոլիկ - 5 հատ: (350 գ);
  • պղպեղ - 1 հատ: (200 գ);
  • սխտոր - 3-5 մեխակ;
  • մաղադանոս - մի փոքր փունջ;
  • բուսական յուղ;
  • սև պղպեղ, աղ - ըստ ճաշակի:


Լոլիկից և պղպեղից աղցան պատրաստելու քայլ առ քայլ գործընթացը

  1. Սմբուկը կտրատել։ Առանց սլայդի ավելացնել մեկ թեյի գդալ աղ, խառնել և թողնել 20-30 րոպե։
  2. Կտրել լոլիկն ու պղպեղը:
  3. Սխտորը մանր կտրատել։
  4. Կտրել կանաչիները:
  5. Սմբուկը քամել և տապակել մինչև փափկի։
  6. Խառնել բոլոր բանջարեղենները, ավելացնել աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։


Ամենաընթերցվածը