30 րոպե խոհանոցում՝ հեշտ և արագ աղցան սմբուկով, լոլիկով և պղպեղով
Դիտումներ 598
Համեղ ու պարզ աղցան պատրաստվում է հում և տապակած բանջարեղենից միաժամանակ։ Հենց տապակած սմբուկի համադրությունը թարմ լոլիկի և պղպեղի հետ բերում է համի հիմնական երանգը։ Սա իդեալական կողմնակի ճաշատեսակ է մսի կամ ձկան համար:
Աղցան պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են հետևյալ ապրանքները.
- սմբուկ - 3 հատ. (600 գ);
- լոլիկ - 5 հատ: (350 գ);
- պղպեղ - 1 հատ: (200 գ);
- սխտոր - 3-5 մեխակ;
- մաղադանոս - մի փոքր փունջ;
- բուսական յուղ;
- սև պղպեղ, աղ - ըստ ճաշակի:
Լոլիկից և պղպեղից աղցան պատրաստելու քայլ առ քայլ գործընթացը
- Սմբուկը կտրատել։ Առանց սլայդի ավելացնել մեկ թեյի գդալ աղ, խառնել և թողնել 20-30 րոպե։
- Կտրել լոլիկն ու պղպեղը:
- Սխտորը մանր կտրատել։
- Կտրել կանաչիները:
- Սմբուկը քամել և տապակել մինչև փափկի։
- Խառնել բոլոր բանջարեղենները, ավելացնել աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Ամենաընթերցվածը