3 պարզ և արդյունավետ բաղադրատոմս բարձր խոլեստերինի դեմ պայքարում.
Կտավատի սերմ
Վնասակար խոլեստերինի մակարդակը կարող եք նվազեցնել կտավատի սերմի օգնությամբ։ Անընդհատ ավելացրեք այն ձեր կերած սննդի մեջ։ Կարող եք նախ այն մանրացնել սրճաղացով։ Ճնշումը չի բարձրանա, սիրտը կհանգստանա, միաժամանակ կբարելավվի աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքը։ Այս ամենը տեղի կունենա աստիճանաբար։ Իհարկե, սնունդը պետք է լինի առողջ։
Լորենի ծաղիկ
Գնե՛ք լորենի ծաղիկներ դեղատնից։ Մանրացրեք դրանք սրճաղացով։
Ամեն օր 3 անգամ 1 գդալ փոշի ընդունեք։ Բուժման կուրսը 1 ամիս է։
Դանդելիոնի արմատները
Մանրացված Դանդելիոնի չոր արմատների փոշին օգտագործվում է աթերոսկլերոզի դեպքում՝ մարմնից ավելորդ խոլեստերինը հեռացնելու և վնասակար նյութերը հեռացնելու համար։ 1 թեյի գդալը բավական է՝ ամեն անգամ ուտելուց առաջ, իսկ 6 ամսից հետո բարելավում կլինի։ Հակացուցումներ չկան։
Բաղադրատոմս, թե ինչպես օգտագործել սմբուկը որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:
Սմբուկը կարող է շատ արդյունավետ լինել, երբ այս ձևով օգտագործվի:
Արդյունքում, այն ի վիճակի է նվազեցնել որովայնի ճարպը շնորհիվ իր բարձր մանրաթելերի պարունակության և միզամուղ հատկությունների, որոնք նրան դաշնակից են դարձնում կալորիաների ընդունումը նվազեցնելու հարցում:
Սմբուկի մեղմ դառը համի համար պատասխանատու միացությունների հատկությունները հայտնի են դրանց մաքրող ազդեցությամբ: Այն նաև խթանում է լյարդի ճիշտ աշխատանքը և հեշտացնում լեղապարկի աշխատանքը՝ նպաստելով ճարպերի յուրացմանը։
Սմբուկի օգուտները որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար
Մենք ձեզ ենք ներկայացնում ամենաարդյունավետ բնական բաղադրատոմսերից մեկը, որն արժե օգտագործել որովայնի ճարպը նվազեցնելու համար:
Այն պարունակում է շատ ջուր, ուստի այն ունի շատ քիչ կալորիաներ և հիանալի միզամուղ է: Այն հակաօքսիդանտ է և կանխարգելում է քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների որոշ տեսակներ: Արդյունքում այն նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, օգնում է կանխարգելել աթերոսկլերոզը և ակտիվացնում է արյան շրջանառությունը։
Հակաօքսիդանտի աղբյուր
Վերջերս գիտնականները հայտնաբերել են սմբուկի մեջ քլորոգենաթթվի բարձր մակարդակ, որը հզոր հակաօքսիդանտ է, որն արտադրվում է բույսերի հյուսվածքներում՝ վարակներից պաշտպանվելու համար: Այս բույսի մաշկի մեջ հայտնաբերվել են ֆլավոնոիդներ, պիգմենտներ, որոնք տալիս են դրա մանուշակագույն գույնը և հակաօքսիդանտ հատկություններ: Այս ֆլավոնոիդներն օգնում են իջեցնել խոլեստերինի մակարդակը՝ կարգավորելով ձեր նյութափոխանակությունը և մեծացնելով արտազատումը:
Վերացնում է փորկապությունը
Եվ նաև բջջանյութի բարձր պարունակության շնորհիվ արդյունավետ է փորկապության դեմ։ Որն է որովայնի խոռոչում ճարպի կուտակման ամենատարածված պատճառներից մեկը։ Սմբուկ ուտելը կստիպի աղիներն ավելի լավ աշխատել և, հետևաբար, կազատվի փքվածությունից, ինչի արդյունքում որովայնն ու գոտկատեղը կփոքրանան:
Ահա այս բաղադրատոմսի որոշ առավելություններ.
Խթանում է շրջանառությունը
Նորմալացնում է խոլեստերինի հավասարակշռությունը, արդյունքում՝ կանխում է աթերոսկլերոզը:
Ունի հակաբակտերիալ հատկություն :
Օգնում է վերացնել որովայնի ճարպը:
Այն արգելակում է ստամոքսի քաղցկեղի բջիջների աճը իր վիտամին E-ի շնորհիվ (գերազանց հակաօքսիդանտներ) :
Օգնում է վերահսկել շաքարախտը :
Օգնում է մարսողությանը:
Ինչպես պատրաստել սմբուկի ջուր
Մեզ անհրաժեշտ կլինի.
Մաքուր ջուր մոտ 2,5-2,7 լիտր
1 սմբուկի
ապակե տարա կափարիչով
Կիտրոնի հյութ
Դրա համար պետք է միջին չափի սմբուկը լվանալ և կեղևահանել։ Այնուհետև կտրեք այն փոքր կտորներով: Դրեք այն ապակե տարայի մեջ և ավելացրեք ջուր։ Թողնել թրմվի ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ օրը ավելացնում ենք կես կիտրոնի հյութը՝ համը բարձրացնելու համար։ Եվ նաև ավելացրեք մի քանի լրացուցիչ հատկություններ մեր գործիքին:
Այս ըմպելիքը պետք է ընդունել յուրաքանչյուր հիմնական սնունդից կես ժամ առաջ։ Պետք է խմել մեկ շաբաթվա ընթացքում, որպեսզի սկսեք նկատել դրա ազդեցությունը։ Արդյունքում, որքան երկար ենք այն օգտագործում, այնքան այն մաքրում է մեր օրգանիզմը։ Ուստի նպատակահարմար է կրկնել դասընթացը ամիսը մեկ անգամ։
Այս շաբաթվա ընթացքում կարող եք նիհարել մոտ 2 կգ։ Չնայած այս ցուցանիշը հարաբերական է, քանի որ յուրաքանչյուր նյութափոխանակությունը տարբեր է և տարբեր կերպ է արձագանքում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։