Կանայք այս տարիքից արդեն պետք է վերահսկեն խոլեստերինի մակարդը, եթե ուզում են առողջ լինել
Ո՞ր տարիքից է անհրաժեշտ վերահսկել խոլեստերինը.
Խոլեստերինի մակարդակը պետք է վերահսկվի 20 տարեկանից։
40 տարեկանից հետո (աթերոսկլերոզի զարգացման ռիսկի բարձրացման պատճառով) խորհուրդ է տրվում տարեկան հետազոտություն անցնել։
Ուսումնասիրությունը նշանակվում է նաև երեխաների համար, եթե մերձավոր ազգականները տառապում են սրտանոթային համակարգի պաթոլոգիաներով (հատկապես վաղ տարիքում): Եթե մարդը չունի ռիսկի գործոններ և հիվանդ չի եղել որևէ հիվանդությունամբ, ապա խոլեստերինի մակարդակը պետք է լինի 4,8-ից ցածր։
1000 տարվա բաղադրատոմս Հին Հունաստանից, որը բուժում է բարձր ճնշումը, առիթմիան, խոլեստերինըտ և սրտի հիվանդությունները
Ընդամենը 2 բաղադրիչ՝ բաղադրատոմս, որը 1000 տարեկան է։
Այս բաղադրատոմսը թվագրվում է 1000 տարի առաջ և հիշատակվում է Հին Հունաստանում և Մերձավոր Արևելքում։ Մենք խստորեն խորհուրդ ենք տալիս փորձել այս բաղադրատոմսը և պարբերաբար օգտագործել այն: Այս բուժիչ նրբագեղությունը հիշատակվում է Հոմերոսի Իլիադայում Ինտրիոն անունով։
Անհավանական օգտակար միջոց 2 բաղադրիչներից
Սա անհավանական համեղ միջոց է, որը միաժամանակ ունի լավ բուժիչ հատկություններ։ Այն երկու գերհզոր բուժիչ բաղադրիչների խառնուրդ է։
Հետազոտությունների համաձայն՝ բնական բաղադրիչների այս համադրությունը արդյունավետ է արյան մեջ ճարպը, հատկապես LDL և HDL խոլեստերինը կարգավորելու համար:
Այս խառնուրդը իդեալականորեն կվերացնի առիթմիան, արյան բարձր ճնշումը և կբարելավի արյան և ավշային շրջանառությունը: Սա ձեզ կտա էներգիա և ուժ, որն անհրաժեշտ է ծանր և ֆիզիկական աշխատանքի համար:
Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ այս խառնուրդի կանոնավոր օգտագործումը կարող է լուծել քրոնիկական հոգնածության, անհանգստության և դեպրեսիայի խնդիրները։ Այս համադրությունը մեծ ազդեցություն է ունենում խրոնիկական սթրեսի վրա 3 շաբաթ կանոնավոր օգտագործումից հետո։ Կլինիկական սնուցման ամսագրում հրապարակված նոր հետազոտությունը հաստատել է, որ այս խառնուրդն արդյունավետ է դեպրեսիան, աթերոսկլերոզը, բազմակի սկլերոզի և արյան բարձր ճնշումը նվազեցնելու համար:
Խառնուրդը պարունակում է 182 տարր, որոնք օգտակար են օրգանիզմի առողջության համար և հատկապես հակաօքսիդանտների բարձր կոնցենտրացիայի առկայություն, որոնք կանխում են քաղցկեղի և այլ լուրջ խոչընդոտների զարգացումը: Ընդամենը մեկ կամ երկու ճաշի գդալ խառնուրդը կարևոր իրադարձությունից առաջ ձեզ ուժեղ և կայուն էներգիա կհաղորդի և հիանալի վառելիք կլինի ողջ մարմնի առողջության համար: Մենք խստորեն խորհուրդ ենք տալիս փորձել այս բաղադրատոմսը և պարբերաբար օգտագործել այն:Պարբերաբար օգտագործել այն:
Բնօրինակ բաղադրատոմսը 1000 տարեկան է
Բաղադրությունը:
-
300 գ թահին (քունջութի սերմերից պատրաստված մածուկ)
-
300 գ բնական մեղր։
Մթերային խանութներում կարող եք գտնել պատրաստի թահին։ Դուք կարող եք պատրաստել ձեր սեփական թահինին:
Բաղադրությունը:
-
1 բաժակ քնջութի սերմեր;
-
2 ճաշի գդալ ձեթ (հիմնականում օգտագործված քունջութի, ձիթապտղի կամ արևածաղկի ձեթ):
Բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև միատար զանգված ստանալը:
Պատրաստում և կիրառում
-
Թահինին և մեղրը խառնել ամանի մեջ։
-
Խառնելու ընթացքում կարող եք ձեր ճաշակով ավելացնել մի բուռ կտրատած ընկույզ, նուշ, պիստակ կամ պնդուկ։
-
Խառնուրդը լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում 1-1,5 ամիս։
Եղեք չափավոր այս խառնուրդի օգտագործման մեջ, քանի որ այն հզոր էներգետիկ և վիտամինային ռումբ է: Երեխաներին բավական է օրական 1 թեյի գդալ, մեծերին՝ 1-2 ճաշի գդալ, բայց ոչ ավելին։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։