Ճիշտ խմեք ջուրը․ Վստահ եմ սխալ էիք անում

Դիտումներ 3711

Ճիշտ խմեք ջուրը․ Վստահ եմ սխալ էիք անում

Ջուր խմեք միայն սնունդից հետո

Ուտելուց ոչ ուշ, քան 30 րոպե առաջ և ոչ շուտ, քան մեկուկես ժամ հետո: Որպեսզի ջուրը չխանգարի սննդի մարսողությանը և չլուծի ստամոքսահյութը։

 

Սառը փոխարեն տաք ջուր խմեք։

Սառը ջուրը սառեցնում է աղիների ֆերմենտները՝ թույլ չտալով նրան մարսել սնունդը:

 

Ջուրը խմեք փոքր չափաբաժիններով (2-3 կում):

Սա անհրաժեշտ է երիկամները չծանրաբեռնելու համար։

 

Յուրաքանչյուր կումից հետո ջուրը պահեք բերանում։

Որպեսզի այն խառնվի թքի հետ և ավելի լավ ներծծվի։



Ամեն առավոտ խմեք մեկ բաժակ այս ջրից և քաղցկեղը կվերանա. Բաղադրատոմսը բավականին պարզ է և արդյունավետ

Բժշկական փորձագետների կարծիքով՝ քաղցկեղի բոլոր բջիջների 95%-ն ապրում է թթվային միջավայրում: Պարզվել է նաև, որ քաղցկեղը չի կարող գոյատևել 7,36 և ավելի pH-ով ալկալային միջավայրում: Սա նշանակում է, որ եթե ձեր օրգանիզմում թթվային միջավայր կա, քաղցկեղի զարգացման ռիսկը շատ ավելի մեծ է:

 

 

Եվ ոչ միայն քաղցկեղը, այլեւ մի շարք այլ հիվանդություններ, ինչպիսիք են օստեոպորոզը, շաքարային դիաբետը, սրտի հիվանդությունները եւ բազմաթիվ այլ քրոնիկական հիվանդություններ, առաջանում են թթվային միջավայրում։

Բաղադրատոմսը շատ պարզ է, և այս հեղուկը պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ է ընդամենը 5 րոպե։

Այս ջուրն ավելի բարձր pH ունի, քան սովորական խմելու ջուրը, և շատերի կարծիքով, այն կարող է չեզոքացնել թթունն օրգանիզմում: Սովորական խմելու ջուրը սովորաբար ունի չեզոք pH 7, մինչդեռ այս ջուրը սովորաբար ունի pH 8 կամ 9:



Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

1 կիտրոն (լվացված և մանրացված)
2 լիտր ջուր
1 ճ.գ. Հիմալայան աղ

Ջրով լցված ապակե տարայի մեջ ավելացրեք կիտրոնի կտորները` առանց հյութը քամելու և ավելացրեք Հիմալայան աղը։

 

 

Ծածկեք տարան և թողեք գիշերը սենյակային ջերմաստիճանում։ Առավոտյան դատարկ ստամոքսին խմեք 3 բաժակ այս ջրից։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը