Ճի՞շտ է սա․ Սուշի ուտելու հետևանքն այն է, որ ձեր ամբողջ մարմինը լցվում է որդերով

Դիտումներ 503

Ճի՞շտ է սա․ Սուշի ուտելու հետևանքն այն է, որ ձեր ամբողջ մարմինը լցվում է որդերով

Վերջին շրջանում սուշին դարձել է բավականին տարածված ուտեստ՝ անկախ բնակության երկրից։ Բայց սուշիի մեկ սիրահարի համար ամեն ինչ վատ ավարտ ունեցավ։ Այս մթերքից մեծ քանակություն օգտագործելուց հետո որդերը սկսեցին խժռել խեղճ տղայի ներքին օրգանները։

Ամեն ինչ սկսվեց որովայնի սովորական ցավից և մաշկի քորից: Նա գնաց բժշկի, նրանք լուսանկարեցին նրան, և նա սարսափելի տեսք ուներ: Հում ձկան կտորների չափից ավելի օգտագործումը, որը հայտնի է որպես «սաշիմի»:

Պատկերացրեք՝ սերը «սաշիմիի» նկատմամբ իսկական աղետի պատճառ դարձավ։

Սկզբում սովորական որովայնի ցավն ու մաշկի քորն էր։ Նա գնաց բժշկի, արեց ռենտգեն և հայտնաբերեց մի սարսափելի բան. նրա ամբողջ մարմինը վարակված էր մակաբույծներով: Պատճառը. Հում ձկան կտորների չափից ավելի օգտագործումն էր:

Սրանք այն սարսափելի հետևանքներն են, որոնք կարող են թաքնվել սովորական ուտեստի ընդունման հետևում։

Այս իրավիճակի հիմնական պատճառն այն էր, որ այս հում ձկան մի մասը աղտոտված էր: Այս եզրակացությանն են հանգել Գուանդուն նահանգի Գուանչժոու ժողովրդական հիվանդանոցի մասնագետները։

Գիտնականները վաղուց են հայտնաբերել, որ հում կամ նույնիսկ կիսաեփ ձուկ օգտագործելը կարող է առաջացնել մակաբուծական հիվանդություն։ Ավելին, պարզվել է, որ ապխտած ու թթու դրած ձուկը կարող է նման հիվանդություններ ու ամենասարսափելի հետեւանքներ առաջացնել օրգանիզմի համար։



Եթե ունեք այս ախտանիշները, ապա ձեզ արգելված է սուշի և ռոլլեր ուտելըՍուշին և ռոլլերը այն ուտեստներն են, որոնք միշտ էլ սիրված են: Այն պարունակում է մի շարք հետքի տարրեր և վիտամիններ։ 
Բայց կան որոշակի ռիսկեր:

Բանն այն է, որ պատրաստման տեխնոլոգիայի խախտման դեպքում կարող եք բախվել թունավորման և այլ խնդիրների։ Ռոլլերն ու սուշին չպետք է մեկ օրից ավելի պահել սառնարանում։ 

 


 

 

Կարևոր է նաև կենտրոնանալ պիտանելիության ժամկետի վրա՝ խանութից պատրաստի գնելիս: 
Այս մասին հայտնել են Ռոսպոտրեբնադզորի ներկայացուցիչները իրենց հեռագրային ալիքում։
Մասնագետները նաև նշել են, որ որոշ հիվանդությունների դեպքում պետք է հրաժարվել նման վերաբերմունքից։ 



Հակառակ դեպքում կա վիճակի վատթարացման վտանգ, կարող է առողջական խնդիրներ հրահրել։ 

Խոսքը այն մարդկանց մասին է, ովքեր ունեն գաստրիտ, պանկրեատիտ, խոլեցիստիտ, կան մարսողական տրակտի պաթոլոգիաներ։

 

 

Չի կարելի ուտել այն սուր վարակիչ հիվանդությունների, շաքարային դիաբետի դեպքում։ 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը