Օրվա բաղադրատոմսը․ Սմբուկը ջեռոցում ՝ յուրահատուկ ձևով

Դիտումներ 412

Օրվա բաղադրատոմսը․ Սմբուկը ջեռոցում ՝ յուրահատուկ ձևով

Բաղադրությունը․

Մայոնեզ - 100 գրամ

Սմբուկ - 3 հատ

Լոլիկ - 3 կամ 4 հատ

Սխտոր - 2 պճեղ

Տավարի աղացած միս (կարելի է օգտագործել ցանկացած այլ միս) - 500 գրամ

Կոշտ պանիր 200 գրամ

Իտալական խոտաբույսեր - 1/2 թեյի գդալ

Ռեհան

Չորացրած սխտոր - 1 թեյի գդալ

Աղ և սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Օրեգանո - 1 թեյի գդալ

 

 



Աղացած միսին ըստ ճաշակի ավելացնել աղ և սև պղպեղ։ Համեմունքները կարելի է ավելացնել ըստ ճաշակի: Ես ունեմ իտալական խոտաբույսերի, օրեգանոյի և չորացրած սխտորի խառնուրդ: Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել: Կարելի է ձեռքով անել։

 

Փոքր ամանի մեջ դնել մայոնեզը: Մանր քերիչով քերեք սխտորը կամ բաց թողեք սխտորի մամլիչով: Այնուհետեւ ավելացնել կես թեյի գդալ օրեգանո, աղացած սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։ Մանրակրկիտ խառնել։ Մայոնեզի սոուսը պատրաստ է։

 

 

Մանր կտրատել մի քանի թարմ ռեհանի տերեւ։ Կտրեք սմբուկների ծայրերը և կտրատեք սմբուկները երկայնքով:

 

Պատրաստում ենք թխման թերթիկ և շարում բուսայուղով քսած թխման թուղթ։ Թխում թերթիկի վրա սմբուկ դնել: Յուրաքանչյուր սմբուկի վրա դանակով փոքր կտրվածքներ արեք՝ ավելի արագ եփելու համար։

 



 

Յուրաքանչյուր սմբուկ քսել պատրաստված մայոնեզի սոուսով։ Յուրաքանչյուր սմբուկի վրա հավասարաչափ քսել աղացած միսը մայոնեզի վրա։ Կտրել լոլիկը բարակ օղակների ։ Լոլիկի օղակները շարել աղացած մսի վրա։

 

Լոլիկի վրա քսել մայոնեզի սոուս: Վերևում ցանել մանր կտրատած ռեհանի տերևները։ Հետո պանիրը մանր քերիչով քերիչով անցկացնում ենք ու դնում սմբուկի վրա։

 

 

 

Ջեռոցն արդեն 200 աստիճան տաքացվում է։ Մսով և պանրով սմբուկով թխում թերթիկ ուղարկեք ջեռոցում մոտ կես ժամ թխելու համար: Միջին մակարդակ, վերևից վար ջեռուցում։ Դրանից հետո պատրաստի սմբուկները կարելի է անմիջապես մատուցել։

Յուրաքանչյուր սմբուկ քսել պատրաստված մայոնեզի սոուսով։ Յուրաքանչյուր սմբուկի վրա հավասարաչափ քսել աղացած միսը մայոնեզի վրա։ Կտրել լոլիկը բարակ օղակների ։ Լոլիկի օղակները շարել աղացած մսի վրա։

 

Լոլիկի վրա քսել մայոնեզի սոուս: Վերևում ցանել մանր կտրատած ռեհանի տերևները։ Հետո պանիրը մանր քերիչով քերիչով անցկացնում ենք ու դնում սմբուկի վրա։

 

Ջեռոցն արդեն 200 աստիճան տաքացվում է։ Մսով և պանրով սմբուկով թխում թերթիկ ուղարկեք ջեռոցում մոտ կես ժամ թխելու համար: Միջին մակարդակ, վերևից վար ջեռուցում։ Դրանից հետո պատրաստի սմբուկները կարելի է անմիջապես մատուցել։



Ամենաընթերցվածը