Ճարպը կհալվի ձեր աչքի առաջ. սննդաբանը նշել է այն մթերքները, որոնք կարող են արագ փոքրացնել ձեր ստամոքսը
Սննդաբան-էնդոկրինոլոգ Օլեգ Ֆեդորովը զգուշացրել է մեծ քանակությամբ կալորիաներ օգտագործելու վտանգների մասին, որոնք ճարպի տեսքով կուտակվում են որովայնի հատվածում։
Ամբողջական հացահատիկի օգտագործումը կօգնի կանխել գոտկատեղի և որովայնի վրա ճարպային կուտակումների առաջացումը:
Բժիշկը խորհուրդ է տալիս նիհարելիս չհրաժարվել ածխաջրեր ուտելուց։
Ֆեդորովը նշում է սննդակարգում լավ ածխաջրեր ներառելու առավելությունները.
Դրանք հայտնաբերված են բնական և չմշակված մթերքներում, ինչպիսիք են ամբողջական ձավարեղենը, հատիկեղենը, բանջարեղենը և մրգերը:
Ածխաջրերը պարունակում են մանրաթել, վիտամիններ, հանքանյութեր և առողջության համար կարևոր այլ սննդանյութեր։
Սննդաբանը նշեց, որ դրանք կարող են ավելի դանդաղ մարսվել, ինչը նպաստում է արյան շաքարի կայունացմանը և ավելի երկարատև էներգիա ապահովելուն։
Ֆեդորովը «վատ ածխաջրեր» է անվանում շաքարով հարուստ վերամշակված մթերքները՝ կոնֆետներ, գազավորված ըմպելիքներ, նախուտեստներ:
Դրանք արագ են մարսվում և արյան մեջ շաքարի մակարդակի բարձրացում են առաջացնում։
Հեռացնեք բոլոր թափոնները օրգանիզմից՝ 3 օրում․ Կանխեք քաղցկեղը, ճարպի կուտակումը և հեղուկի պահպանումը
Սթրեսը, վատ սնունդը, ֆիզիկական անգործությունը և աղտոտված միջավայրը կարող են հանգեցնել էներգիայի ցածր մակարդակի և հաճախակի հիվանդությունների: Տոքսինների կուտակումը կարող է նույնիսկ հանգեցնել բորբոքման և գիրության։
Տարին մեկ անգամ կարևոր է կատարել մարմնի ամբողջական դետոքսիկացիա՝ մարսողական տրակտի հանգույցները մաքրելու համար:
Դետոքսինգի գործընթացից մի քանի օր առաջ դադարեցրեք կաթնամթերքի օգտագործումը։ Կաթնամթերքը դանդաղ է մարսվում և պարունակում է անցանկալի հակաբիոտիկներ և հորմոններ։
Առնվազն կրճատեք մսի, թռչնամսի և ձկների օգտագործումը մաքրման ընթացքում:
Մաքրմանը նախորդող գիշերը խմեք մեկ բաժակ բուսական լուծողական՝ աղիները դատարկելու համար, այսպես ասած՝ «մարմնին կյանքը նորից սկսելու հնարավորություն տալու համար»։
Բացի այդ, դետոքսի ամբողջ ընթացքում չպետք է օգտագործվեն վերամշակված մթերքներ, շաքարավազ, ձուկ, որևէ տեսակի միս կամ կաթնամթերք:
Ինչ է պետք անել։
1. Սոված ստամոքսին խմեք 2 բաժակ ջուր՝ կիտրոնի հյութով։
Սա կօգնի ձեր մարմնին մարսել նախաճաշը և մաքրել լյարդը:
2. Նախաճաշի ժամանակ խմեք 1,5 բաժակ արքայախնձորի հյութ։
Արքայախնձորը պարունակում է բրոմելին, որն օգնում է ձեր մարմնին մարսել սնունդը և ավելի արդյունավետ օգտագործել սպիտակուցն ու կոլագենը:
Բրոմելինը նաև օգնում է պայքարել քաղցկեղի դեմ և նվազեցնել հաստ աղիքի բորբոքումը:
3. Նախաճաշի և ճաշի միջև ընկած ժամանակահատվածում խմեք 1-ից 1,5 բաժակ գազարի հյութ (խյուս):
Գազարը պարունակում է հակաքաղցկեղային ֆալկարինոլ միացություն։
Հում գազարի մեջ առկա մանրաթելերն օգնում են օրգանիզմին ազատվել ավելորդ էստրոգենից և այլ հորմոններից:
Այն նաև պարունակում է մեծ քանակությամբ վիտամին A, որը պահպանում է մարսողական համակարգի առողջ լորձաթաղանթները:
4. Այնուհետև պատրաստեք կալիումով հարուստ ըմպելիք՝ խառնելով նեխուրը, մաղադանոսը, գազարն ու սպանախը: Խմեք 1,5 բաժակ այս հյութից ճաշի ժամանակ։
Կալիումը օգնում է «փոխազդել» նյարդերի հետ մկանների հետ։ Այս հանքանյութը նաև օգնում է փոխհատուցել արյան ճնշման վրա նատրիումի որոշ վնասակար ազդեցությունը:
5. Ընթրիքից մոտ մեկ ժամ առաջ խմեք 1 բաժակ հանգստացնող թեյ՝ պատրաստված հավասար մասերի կոճապղպեղից, մասուրից և անանուխից։
6. Երեկոյան՝ քնելուց երկու ժամ առաջ, խմեք 340 մլ մաքուր լոռամրգի հյութ։
Կրկնեք այս պրոցեդուրան երեք օր անընդմեջ՝ ձեր մարմնից տոքսինները հեռացնելու համար: Համոզվեք, որ ճիշտ եք սնվում և ժամանակ տրամադրում հանգստանալու և բացասական հույզերից ու մտքերից ազատվելու համար՝ մաքրելու ոչ միայն ձեր մարմինը, այլև ձեր միտքը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։