«Տատիկի» ժողովրդական բաղադրատոմսերը թոքերի և բրոնխների հիվանդությունների դեմ՝
Եթե հաճախ եք տառապում հազից կամ թոքերի հիվանդությամբ, փորձեք այս բաղադրատոմսը:
Մրսածության նման տհաճ ախտանիշի հետ վարվելը, ինչպես հազը, հնարավոր է ապացուցված ժողովրդական բաղադրատոմսերի օգնությամբ։ Այսօր ավելի ու ավելի շատ մարդիկ նախընտրում են հրաժարվել դեղեր ընդունելուց, հատկապես, երբ խոսքը վերաբերում է երեխաներին։ Ենթադրվում է, որ սա ավելի քիչ վնասակար է, էլ չեմ խոսում այն մասին, որ դեղերի վրա մեծ գումարներ պետք չէ ծախսել։
Իհարկե, դուք չեք կարող զբաղվել ինքնաբուժությամբ և լիովին ապավինել ժողովրդական բժշկությանը: Այնուամենայնիվ, որոշ «տատիկի» բաղադրատոմսեր կարող են մեղմել հիվանդության վիճակը, օրինակ, եթե բժշկի դիմելու հնարավորություն չկա։ Բուսական պատրաստուկներն իսկապես ավելի մեծ բուժիչ ուժ ունեն: Ցանկացած բժիշկ ձեզ կհաստատի, որ դեղաբույսերով և վիտամիններով բուժումն արդյունավետ է։ Կարևոր է իմանալ, թե ինչպես դրանք ճիշտ համադրել և ընդունել։
Բաղադրություն․
● 0,5 կգ մանուշակագույն սոխի
● 0,5 կգ շաքարավազ
● 2 միջին կիտրոն
● 1,5 լ ջուր
● 1 գդալ բնական մեղր
Կաթսայի մեջ հալեցնում ենք շաքարավազը՝ խառնելով, որպեսզի չայրվի (կարող եք անմիջապես ավելացնել 1/2 կիտրոնի հյութ)։
Սոխը մանր կտրատել և ավելացնել շաքարավազը, մի փոքր տապակել, ապա ավելացնել ջուրը։
Եռացնել այնքան, մինչև ջրի 1/3-ը գոլորշիանա։
Թողնում ենք, որ սառչի։
Այնուհետեւ ավելացնել մեղրը, կիտրոնի հյութը և լավ խառնել։
Խառնուրդը թողեք մեկ գիշեր։
Քամել և հեղուկը լցնել ապակե տարայի մեջ։
Յուրաքանչյուր ուտելուց առաջ 1 ճաշի գդալ խմել։ Խմեք մինչև լիարժեք ապաքինվեք։
Այս դեղամիջոցը պարունակում է միայն բնական բաղադրիչներ, ուստի կողմնակի ազդեցություն կարող են ունենալ միայն նրանք, ովքեր ալերգիկ են բաղադրիչներից մեկի նկատմամբ: