Իտալական խոհանոց. Սպագետտի Չեզենա


Բաղադրամասեր
-
500 գ. սպագետտի,
-
4 հատ լոլիկ,
-
1 հատ բարակ կտրտած լիմոնի կեղև ,
-
4 ճաշի գդալ ձեթ,
-
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Սպագետտին լցնել եռացրած ջրի մեջ և թողնել միչև փափկելը:
-
Նախապես տաքացրել թավան և տապակել սխտորը, ավելացրել, լոլիկը: Թողնել տապակվի մոտ 10 րոպե: Ավելացնել եփած սպագետտին, տապակել այն ցածր կրակի վրա մոտ 10 րոպե:
