Իտալական խոհանոց. Սպագետտի Չեզենա

Դիտումներ 1033
Իտալական խոհանոց. Սպագետտի Չեզենա

Սպագետտի (Չեզենա)

Բաղադրամասեր

  • 500 գ. սպագետտի,

  • 4 հատ լոլիկ,

  • 1 հատ բարակ կտրտած լիմոնի կեղև ,

  • 4 ճաշի գդալ ձեթ,

  • աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Սպագետտի (Չեզենա)


Պատրաստման եղանակը

  • Սպագետտին լցնել եռացրած ջրի մեջ և թողնել միչև փափկելը:

  • Նախապես տաքացրել թավան և տապակել սխտորը, ավելացրել, լոլիկը: Թողնել տապակվի մոտ 10 րոպե: Ավելացնել եփած սպագետտին, տապակել այն ցածր կրակի վրա մոտ 10 րոպե:

Սպագետտի (Չեզենա)

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը