Հավի մսով լցոնած պղպեղ


Բաղադրիչները`
բուլղարական պղպեղ – 10 հատ
միջին չափի սմբուկ – 2 հատ
գազար – 1 հատ
սոխ – 1 հատ
հավի միս – 600 գր.
պանիր – 150 գ,
աղ,
արևածաղկի ձեթ – 4 ճգ
Պատրաստնամ եղանակը՝
Աղացած միսը, սոխը, սմբուկը, գազարը տապակել բուսայուղով:
Պղպեղները կիսել, միջնապատերն ու սերմերը հեռացնել:
Լցնել միջուկը պղպեղների մեջ, 25 րոպե դնել 170 աստիճանի ջեռոցը:
25 րոպե անց ամեն պղպեղի վրա դնել մի շերտ պանիր, նորից դնել ջեռոցը:
Մատուցել տաք վիճակում, քանի դեռ պանիրը փափուկ և հալված է:
Աղբյուրը ՝ http://hayastan24.com/?p=22967&l=am
