Հավի մսով լցոնած պղպեղ

Դիտումներ 603
Հավի մսով լցոնած պղպեղ

Բաղադրիչները`

բուլղարական պղպեղ – 10 հատ
միջին չափի սմբուկ – 2 հատ
գազար – 1 հատ
սոխ – 1 հատ
հավի միս – 600 գր.
պանիր – 150 գ,
աղ,
արևածաղկի ձեթ – 4 ճգ


Պատրաստնամ եղանակը՝

Աղացած միսը, սոխը, սմբուկը, գազարը տապակել բուսայուղով:

Պղպեղները կիսել, միջնապատերն ու սերմերը հեռացնել:

Լցնել միջուկը պղպեղների մեջ, 25 րոպե դնել 170 աստիճանի ջեռոցը:

25 րոպե անց ամեն պղպեղի վրա դնել մի շերտ պանիր, նորից դնել ջեռոցը:

Մատուցել տաք վիճակում, քանի դեռ պանիրը փափուկ և հալված է:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը