Ինչպե՞ս ճիշտ տապակել սմբուկը, որ դառը համ չունենա և ամբողջ տարածքը ընդահրապես ձեթ չլինի

Դիտումներ 434

Ինչպե՞ս ճիշտ տապակել սմբուկը, որ դառը համ չունենա և ամբողջ տարածքը ընդահրապես ձեթ չլինի

Սմբուկի տապակա, ինչպե՞ս ճիշտ տապակել սմբուկը։

 

 

Սմբուկը տապակած վիճակում հրաշլի կերպով է ստացվում, եթե այն ճիշտ ենք պատրաստում։ 



Այն պատրաստելու իր գաղտնիքներն ունի, թե ինչ անել, որպեսզի քիչ ձեթ կլանի և այլն։ 

Բաղադրամասեր

 



Սմբուկ,
Աղ,
Ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 





Ամենաընթերցվածը