Խոհարարական այս խորամանկ հնարքի մասին շատ քչերը գիտեն
Դիտումներ 142
1. Ձեզ անհրաժեշտ է կաթնային շոկոլադի սալիկ, որը պետք է հալեցնել վառարանում:
2. Շոկոլադը հարթ տարածեք սննդային ժապավենի վրա: Ուշադիր եղեք, շոկոլադը պետք է լինի տաք:
3. Թողեք, որ շոկոլադը սառչի մինչև սենյակային ջերմաստիճանը:
4. Շոկոլադապատ ժապավենը փաթաթեք տորթի շուրջը և այդ դիրքում դրեք սառնարանում:
5. Հետո պարզապես հանեք ժապավենը և տեսեք, թե ինչ գլուխգործոց է ստացվել:
Ամենաընթերցվածը