Ես դարչին եմ օգտագործում` այս հիվանդությունից ազատվելու համար

Դիտումներ 543

Ես դարչին եմ օգտագործում` այս հիվանդությունից ազատվելու համար

Դարչին ավելացնելը մթերքներին, հատկապես քաղցր մթերքներին, օգնում է վերահսկել արյան մեջ շաքարի մակարդակը, ասում է ԱՄՆ գյուղատնտեսության դեպարտամենտի հետազոտող Ռիչարդ Անդերսոնը: «Դարչինը օգնում է նորմալացնել արյան շաքարի մակարդակը՝ մեծացնելով ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը», - ասում է նա: Նա վերջերս մեկուսացրեց դարչինի ակտիվ բաղադրիչը՝ մեթիլհիդրօքսիխալկոնը կամ MHCH, որը փորձանոթում արագացրեց արյան շաքարի մշակումը 2000%-ով կամ 20 անգամ։

 

 

Այսպիսով, փոքր քանակությամբ դարչին ավելացնելով ձեր սննդին, օրինակ՝ աղանդերի վրա շաղ տալով, ինսուլինն ավելի արդյունավետ կաշխատի: Այս ազդեցությունն ունեն նաեւ մեխակը, քրքումն ու դափնու տերեւը, բայց ավելի թույլ։
Սա շատ կարևոր բացահայտում է։ Այսպիսով, դուք կարող եք խուսափել արյան շաքարի և ինսուլինի մակարդակի բարձրացումից և դրանով իսկ կանխել շաքարախտը: Հաստատվել է, որ կենդանիների մոտ ինսուլինի անընդհատ ցածր մակարդակը գործոն է, որը դանդաղեցնում է ծերացումը և մեծացնում կյանքի տևողությունը։

 



Նույնիսկ բժիշկները չեն կարող դա բացատրել. Եփած դարչինը մեղրով բուժում է քաղցկեղի, արթրիտի, լեղապարկի հիվանդության, խոլեստերինի և 10 այլ առողջական խնդիրների դեմ

Մեղրի ու դարչինի խառնուրդը հայտնի էր դեռ դարեր առաջ։ Այս բաղադրիչները կարծես դեղամիջոցներ են, քանի որ դրանք բուժիչ են և ընդունվել են որպես բնական տնային միջոց շատ երկար ժամանակ:

 

 

 

Սրտի հիվանդություն
Այս 2 բաղադրիչներից պատրաստեք մածուկ, տարածեք հացի վրա կամ պարզապես կերեք։ Միշտ նախաճաշի համար է այն: Մաքրում է զարկերակները և նվազեցնում վատ խոլեստերինի մակարդակը։

Արթրիտ
Մի բաժակ տաք ջրի մեջ ավելացրեք 2 ճաշի գդալ մեղր և 1 թեյի գդալ դարչին։ Ընդունեք առավոտյան և երեկոյան: Այն կանխում է քրոնիկ արթրիտը։

Լեղապարկի վարակ
Լցրեք բաժակը տաք ջրով և ավելացրեք 2 ճաշի գդալ դարչին և 1 թեյի գդալ մեղր։ Խմեք ամեն օր։ Սա սպանում է լեղապարկի միկրոօրգանիզմները:

Խոլեստերին
Մեկ բաժակ թեյի մեջ ավելացնել 2 ճաշի գդալ մեղր և 3 ճ.գ. դարչին. Մի քանի ժամից խոլեստերինի մակարդակը կնվազի 10%-ով։

 



Մրսածություն
Եթե հաճախ եք հիվանդանում, խառնեք 1 ճաշի գդալ մեղր և 1/4 թեյի գդալ դարչին։ Խմեք այս միջոցը 3 օր և այն կօգնի բուժել մրսածությունը, հազը, ինչպես նաև քթի գերբնակվածությունը։

Ստամոքսի ցավ

 


Այս խառնուրդի օգնությամբ ստամոքսի ցավը թուլանում է։ Բացի այդ, կանխվում է խոցերի զարգացումը։

Գրիպ
Բժիշկներն ապացուցել են, որ մեղրը պարունակում է ակտիվ բաղադրիչ, որն օգնում է ազատվել գրիպի բակտերիաներից և վարակներից։

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը