Այս միրգը բուժում է տրիխոմոնասը, բակտերիաները, մակաբույծները և սնկերը

Դիտումներ 513

Այս միրգը բուժում է տրիխոմոնասը, բակտերիաները, մակաբույծները և սնկերը

Նույնիսկ ջերմային մշակումից հետո ստացված նռան հյութը սպանում է բերանի խոռոչի տրիխոմոնասը, բակտերիաները, մակաբույծները, սնկերը՝ պենիցիլիումը և կանդիդան:

 

 

Նուռը գործում է մարդու մարմնի բոլոր օրգանների և համակարգերի մակաբույծների դեմ։

Նռան հատիկներից պատրաստվում են թուրմեր, եփուկներ և փոշի։ Նռան թուրմը հեշտությամբ համադրվում է դարչինի և մեխակի հետ։



Ի՞նչ կլինի օրգանիզմի հետ, եթե ամեն օր մի բաժակ նռան հյութ խմեք

Բոլորը գիտեն նռան օգտակար հատկությունների մասին։

Սակայն ոչ բոլորը գիտեն, որ թարմ մրգերն ու դրանից ստացված հյութը կարող են պայքարել օրգանիզմում քաղցկեղային բջիջների զարգացման ռիսկի դեմ։

Բացի այդ, ըմպելիքն օգնում է երիտասարդացնել օրգանիզմը։

 

 

Հյութն օգտակար է նաև հիպերտոնիկ հիվանդների համար, քանի որ այն կարող է նվազեցնել ճնշումը։

Այս մասին ասաց բժիշկ Օլգա Բերդնիկովան։

Մասնագետը լրագրողների հետ զրույցում նշեց նաև, որ նախ անհրաժեշտ է բժշկի հետ խորհրդակցել՝ հակացուցումները հայտնաբերելու կամ կոնկրետ անձի օրական որքան կարող է խմել։

Պետք է հաշվի առնել, որ ոչ բոլորն են կարող խմել այս հյութը:

 



Բացի այդ, մի սկսեք կտրուկ պահպանել նորմը: Պետք է աստիճանաբար սրան գանք։ Կարելի է սկսել կես բաժակ ըմպելիքից, որը նոսրացված է ջրով։ 

«Նռան հյութ ընդունելու կտրուկ մեկնարկի դեպքում դա կարող է հանգեցնել անհանգստության, այրոցի և փորկապության», - մեջբերում է բժիշկը:

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը