Այս կինը որովայնը «փաթաթեց» խնձորի քացախով ու պառկեց քնելու. առավոտյան հրաշք կատարվեց
Դիտումներ 275
Հավանաբար լսել եք խնդրահարույց մասերի համար տարբեր տեսակի փաթաթանների մասին:
Մի մայրիկ այն փորձեց և խոսեց արդյունքների մասին:
Առաջին փաթաթանն անելով՝ կինը շոկի մեջ էր՝ 5 սմ իրանի վրա: Իհարկե, դրա մի մասն արագ վերադարձավ, քանի որ փաթաթանն աշխատում է օրգանիզմից ավելորդ ջրի դուրսբերման սկզբունքով:
Բայց Քոլինը կանգ չառավ և արդեն 1 ամիս անց արձանագրեց առաջին կայուն արդյունքը:
Միաժամանակ Քոլինը խորհուրդ է տալիս չթողնել ճիշտ սնվելը և պարբերական մարզումները:
Այս 3 բաղադրիչների համադրությունը կօգնի ավելի արագ հասնել ցանկալի արդյունքի:
Քացախով փաթաթան դնելու համար պետք է հիմքը պատրաստել՝ լուծույթ: Դրա համար վերցնում ենք հավասար քանակությամբ խնձորի քացախ և զով ջուր, խառնում ենք:
Հետո՝
- Սավան կամ վիրակապ ենք թրջում լուծույթի մեջ:
- Առանձին խնդրահարույց մասերը փաթաթում ենք թրջված գործվածքով:
- Հենց վրայից ևս մեկ փաթաթան, այս անգամ՝ թաղանթով:
- Հետո պառկում ենք անկողնում, մի քանի ծածկոցով ծածկվում և հանգստանում ենք:
- 1-1,5 ժամ անց գնում ենք լոգանք ընդունելու:
Ինչպիսին պետք է լինեն զգացողությունները պրոցեդուրայի ժամանակ՝
- Սկզբում կարող եք սառնություն զգալ (անսովորությունից),
- Հետո պարտադիիր պետք է ուժեղ քրտնեք (դա գլխավորն է),
- Չափազանց տաքանալուց կարող եք ձեզ վատ զգալ (այդ դեպքում պետք է անհապաղ լվալ քացախը, քանի որ այս մեթոդը ձեզ հարմար չէ),
- Մի մոռացեք շատ ջուր խմել պրոցեդուրայի օրը:
Նախազգուշական միջոցներ՝
- Քացախով լուծույթը չքսեք լորձաթաղանթին: Այն կարող է գրգռվածություն առաջացնել, նույնիսկ շատ ուժեղ:
- Մի տարվեք պրոցեդուրայով: Պետք չէ այն ամեն օր անել: Բավարար է շաբաթական 1-2 անգամը:
- Պրոցեդուրայից հետո մաշկին յուղ կամ խոնավեցնող քսուք քսեք այն չգերչորացնելու համար:
- Եթե սրտի հետ կապված խնդիրներ ունեք, խորհրդակցեք բժշկի հետ, ինքնուրույն քացախով փաթաթաններ չանեք:
- Փորձարկումներ մի արեք հղիության և կրծքով կերակրելու ժամանակ:
Ամենաընթերցվածը