Ամեն անգամ, երբ նա կարտոֆիլ է պատրաստում, այն քերծում է պատառաքաղով. հիմա ես էլ միշտ այդպես եմ անում

Դիտումներ 131

Ամեն անգամ, երբ նա կարտոֆիլ է պատրաստում, այն քերծում է պատառաքաղով. հիմա ես էլ միշտ այդպես եմ անում

Տապակած կարտոֆիլն ավելի համեղ պատրաստելու համար EnterTrain-ը ներկայացնում է մի քանի պարզ հնարք:

Տապակելուց առաջ կարտոֆիլը կտրտեք ոչ մեծ միանման կտորների, դա կօգնի, որ կարտոֆիլը հավասարաչափ և նույն արագությամբ եփվի:

Կարտոֆիլի վրա լավ աղ ցանեք, դա ոչ միայն բույր կտա, այլև կհանի ավելորդ խոնավությունը, ինչն այն ավելի խրթխրթան կդարձնի:

Պատառաքաղով բոլոր կողմերից քերծեք կարտոֆիլի մակերեսը:

Դա նույնպես կօգնի հրաշալի խրթխրթան կեղև ստանալ:





Ամենաընթերցվածը