Ամեն անգամ, երբ նա կարտոֆիլ է պատրաստում, այն քերծում է պատառաքաղով. հիմա ես էլ միշտ այդպես եմ անում
Դիտումներ 131
Տապակած կարտոֆիլն ավելի համեղ պատրաստելու համար EnterTrain-ը ներկայացնում է մի քանի պարզ հնարք:
Տապակելուց առաջ կարտոֆիլը կտրտեք ոչ մեծ միանման կտորների, դա կօգնի, որ կարտոֆիլը հավասարաչափ և նույն արագությամբ եփվի:
Կարտոֆիլի վրա լավ աղ ցանեք, դա ոչ միայն բույր կտա, այլև կհանի ավելորդ խոնավությունը, ինչն այն ավելի խրթխրթան կդարձնի:
Պատառաքաղով բոլոր կողմերից քերծեք կարտոֆիլի մակերեսը:
Դա նույնպես կօգնի հրաշալի խրթխրթան կեղև ստանալ:
Ամենաընթերցվածը