Բաղադրամասեր

250 մլ ջուր,

300գ շոկոլադ,

125 գ սերուցքային կարագ,

250 գ շաքարավազ,

3 հատ ձու,

150 գ ալյուր,

25 գ կակաո,

60 գ նուշ,

110 գ ծիրանի ջեմ,

160 մլ սերուցքներ

Պատրաստման եղանակը

100գ շոկոլադը հալեցնել :

Կարագը հարել շաքարավազի հետ, հատ - հատ ավելացնել ձուն՝ շարունակելով հարել։ Ավելացնել նաև մաղած ալյուր, կակաո,մանրեցված նուշ և հալած շոկոլադը։

Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան։ Կլոր ֆորման պատել կարագով, վրան դնել սննդային թուղթ։ Լցնել խմորը և թխել մոտավորապես մեկ ժամ։

Կրեմի համար, 200գ շոկոլադը և սերուցքները հալեցնել։

Պատրաստի բիսկվիտը թողնել ջեռոցում 10 րոպե, հանել և թողնել սառչի։ Կտրատել 2 շերտը, քսել ջեմ, ավելացնել շոկոլադ։ Շերտերը դնել իրար վրա և ավելացնել մնացաց շոկոլադը։