Բաղադրամասեր

2 հատ սաղմոնի միս,

0.5 հատ լիմոն,

2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,

0.5 հատ սոխ,

20 գ քացախ,

ձիթապտղի ձեթ,

մաղադանոս,

աղը, մղպեսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստել սոուզ: Պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել քացախ, տոմատ, մաղադանոս, ջուր և թողնել կրակին 2 - 3 րոպե, վերջում վրան ճզմել լիմոնը:

Պլաստմասե ամանի մեջ դնել միսը, ավեալցնել սոուզը, փակել լավ խառնել, դնել սառնարանում 30 րոպե։ Տաքացնել ջեռոցը։ Ձուկը դնել ջեռոցում 8-10 րոպե: Եփված ձուկը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել եփելու ընթացքում գոյացած հյութը: