Բաղադրամասեր

200 գ իշխանին՝

300 գ պոմիդոր,

20 գ կարագ,

20 գ սոխ,

աղը, պղպեղը, թարխունը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Մաքրած իշխանը լվանալ, աղ ցանել և դնել նախապես յուղ քսած տապակի մեջ: Ավելացնել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ, կլոր շերտերով կտրտած պոմիդոր, ծեծած սխտոր և պղպեղ:

Ձկով տապակը դնել ջեռոցը և խորովել 15-18 րոպե:

Ձուկը մատուցել նույն տապակում, վրան ցանելով թարխուն և մաղադանոս: