Բաղադրամասեր

150 գ կաքավին՝

10 գ կարագ,

3 գ քացախ,

10 գ խաղող,

աղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Կաքավի նախապատրաստած միսը լվանալ, անձեռոցիկով ցամաքեցնել, աղ ցանել, կուրծքը երկու-երեք տեղ դանակով ծակել, անցկացնել շամփուրին և թեժ կրակով (առանց բոցի) խորովել, պարբերաբար շամփուրը պտտել և կաքավի վրա քսել քացախի հետ խառնած կարագ։

Կաքավը մատուցել սկուտեղում, զարդարել մաղադանոսով, կարելի է աոանձին մատուցել խաղող։