Բաղադրամասեր

300 գրամ հավի կրծքամսին՝

2 հատ կանաչ պղպեղ,

2 պճեղ սխտոր

1հատ կոճապղպեղ, կծու պղպեղ

50 գրամ ընկույզ,

4 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

2 հատ ձու,

1.5 ճաշի գդա օսլա,

1 թեյի գդալ քացախ,

1 ճաշի գդալ շաքարավազ,

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը կտրտել խորանարդաձև, վրան լցնել օսլա, սոյայի սոուս և ձու: Թողնել 1 - 2 ժամ:

Տապակի մեջ 2 սմ բարձրությամբ բուսայուղ տաքացնել, լցնել կտրտած հավի կրծքամիսը , անընդհատ խառնելով՝ տապակել 3-5 րոպե, դատարկել քամիչի մեջ: Բուսայուղից 2 ճ.գդալի չափ վերադարձնել տապակի մեջ, մեջը գցել մանրացրած չոր չիլի պղպեղը, ընկույզը, տաքդեղը, քացախը, շաքարավազը և տապակել 3 - 5 րոպե: