Բաղադրամասեր

3 հատ հավի միս,

2 հատ լոլիկ,

1 բաժակ պաքսիմատ,

1 կտոր հազարաթերթիկ,

50 գ քերած պարմեզան,

1 թեյի գդալ ձիթապտղի ձեթ,

համեմունքներ,

կիտրոն

Պատրաստման եղանակը

Լվանալ միսը, կտրատել փոքր կտորների, պատել համեմունքներով և տապակել մինչը ոսկեգույն գույն ստանալը։

Լվանալ հազարաթերթիկը, չորացնել անձեռնոցիկով։ Պոկրտել հավասար կտորների, վրան ավելացնել կիտրոնի հյութ և ձիթապտղի ձեթ։

Լոլիկները լվանալ և կտրատել։ Ափսեյի վրա դնել հազարաթերթիկները, վրան հավի միսը։ Հավի մսի վրա քերել պանիրը, ձևավորել լոլիկներով։