Բաղադրամասեր

1 կգ. տավարի մսին՝

500 գ կարտոֆիլ,

300 գ կաղամբ, բազուկ,

200 գ գազար, սոխ,

3 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,

3-4 հատ դափնու տերև,

ձիթայուղ,կարագ 150գր,

աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Նախապես տավարի միսը խաշել, այնուհետև կտրատել ոչ շատ մեծ կտորներով և ավելացնել արգանակի մեջ: Մանր կտրատել կաղամբը, գազարը, բազուկը, սոխը, կարտոֆիլը: Այնուհետև բազուկը տապակել կարագի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկը և այդպես եփել 10 րոպե:

Ձեթի մեջ տապակել սոխը, այնուհետև գազարը: Եռացած արգանակի վրա ավելացնել կարտոֆիլը , այնուհետև կաղամբը, բազուկը նախապես եփված տոմատի մածուկով և շարունակել եփել այն 15 րոպե:

Այս ամենին ավելացնել գազարը սոխով տապակված, մաղադանոսը, դափնու տերևները, պղպեղը, աղը և շարունակել եփել 20-30 րոպե: