Բաղադրամասեր

1.5 կգ բադին՝

3 ճաշի գդալ սոյայի սոուս,

½ ճաշի գդալ շականագագույն շաքարավազ,

1 ճաշի գդալ քացախ ,

1 վարունգ,

250 գ. սալորի ջեմ,

1 ճաշի գդալ խերես,

դարչին, կծու պղպեղ, կոճապղպեղ,

4 բաժակ ալյուր,

2 ճաշի գդալ ձեթ, աղ,

¼ բաժակ եռացրած ջուր

կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Սոուս` խառնեք սոյայի սոուսը, սալորի ջեմը, խերեսն ու համեմունքները: Տաքացրեք այն թավայում` անընդմեջ խառնելով: Սառեցրեք և տեղադրեք սառնարանում: Շեղ կտրատեք գարնանային սոխերն ու վարունգը:

կտրատեք տապակած բադը, տեղադրեք կտորները բլիթների վրա մի քանի շերտ վարունգով ու սոխով և 1 ճաշի գդալ սալորի սոուսով: