Բաղադրամասեր

խոզի միս – 500 գ,

կարտոֆիլ – 6-7 հատ,

աղ,

պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Խոզի միսը լվանալ, կտրատել ոչ մեծ կտորների:

Աղ, պղպեղ ցանել, թողնել երկու րոպե:

Մսի կտորները շարել թավայի մեջ և եփել մարմանդ կրակի վրա: Թավայի կափարիչը փակ թողնել այնքան, մինչև մսից դուրս եկած հեղուկը ցամաքի: : Ապա կափարիչը վերցնել:

Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել, լցնել թավայի մեջ:

Մսի յուղոտ մասի շնորհիվ արդեն հարկավոր չէ ոչ կարագ, որ բուսայուղ:

Կարտոֆիլն ու միսը տապակել մինչև կարմրելը: