Բաղադրամասեր

250 մլ կաթ

250 մլ 11%-ոց սերուցք

15 գ կակաո-փոշի

3 թեյի դգալ խտացրած կաթ

կես գդալ դարչին

Պատրաստման եղանակը

Կաթը և սերուցքը տաքացնել փոքր կաթսայում, բայց թույլ չտալ եռա:

Ավելացնել կակաո, խառնելով այնքան, որ առաջանա փրփուր:

Ավելացնել խտացրած կաթը, հարել և հետևել, որ կաթը չեռա:

Եփել մինչ կակաոն ամբողջությամբ լուծվի ևս 2-3 րոպե, ապա վերցնել կրակից:

Լցնել բաժակների մեջ, ավելացնել դարչին: Ավելի շոկոլադային համ ստանալու համար կարելի է հալեցնել նաև մուգ կամ կաթնային շոկոլադ: