Պանրով ֆրանսիական ապուր

Պանրով ֆրանսիական ապուր
  • Պանրով ֆրանսիական ապուր
  • Պանրով ֆրանսիական ապուր
  • Պանրով ֆրանսիական ապուր

Բաղադրամասեր

  • Կարագ – 2 ճ/գ,

  • Ալյուր – 2 ճ/գ,

  • Մսի արգանակ – 4 բաժակ,

  • Սպիտակ չոր գինի – կես բաժակ,

  • Հոլանդական պանիր – 750 գ,

  • Ձվի դեղնուց – 2 հատ,

  • Թթվասեր – 2-3 ճ/գ,

  • Մաղադանոս, աղացած սև պղպեղ,

  • մշկընկույզ, սխտոր

Պատրաստման եղանակը

  • Բարակ պատերով կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել, ավելացնել ալյուրը, խառնել: Փոքր առ փոքր ավելացնել տաք արգանակը, շարունակել խառնել: Ավելացնել գինին, մանրացրած սխտորը, պղպեղը և մշկընկույզը: Եռացնել, խառնել, ավելացնել քերած պանիրը: Երբ պանիրը հալվի, ապուրը պատրաստ է:

  • Կոտրել 2 ձվերը, սպիտակուցներն առանձնացնել, դեղնուցը հարել թթվասերի հետ, ավելացնել ապուրի վրա և լավ խառնել: Ավելացնել պանրի կտորները և մանրացրած մաղադանոսը: Մատուցել տաք վիճակում, տապակած հացի կտորների և ճզմած սխտորի հետ:

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ

Խոհանոց
Տեխնոլոգիա
Պատրվակ