Բաղադրամասեր

ոչխարի միս - 0,5կգ

կարտոֆիլ - 4հատ

ալյուր - 4 ճգ

սոխ - 2 գլուխ

տոմոտ - 40 գր

լուղ

թթու սալոր

աղ, պղպեղ

խառը կանաչի

Պատրաստման եղանակը

Ոչխաքրի կրծքամիսը կտրատել, վրան ջուր լցնել և թեթևակի եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը հեռացնելով:

Արգանակը սառեցնել, միսը լցնել տաքացրած յուղով կաթսայի մեջ, ավելացնել տոմատով պատրաստած սոխեռածը, բոված ալյուրը և խառնել:

Այնուհետև լցնել արգանակը, խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլը, թթու սալորաչիրը, աղը, պղպեղը, կանաչին և եփել: