Ձկան ռուլետ

Ձկան ռուլետ
  • Ձկան ռուլետ
  • Ձկան ռուլետ
  • Ձկան ռուլետ

Բաղադրամասեր

  • Սիգ(ցանկացած այլ ձուկ)

  • Ընկույզ

  • Չիր

  • Սամիթ

  • Կարագ

  • Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  • Ձուկը ոսկրազեծում ենք՝ աշխատելով հեռացնել բոլոր տեսանելի փշերը:

  • Համեմում ենք աղով և պղպեղով երկու կողմից:

  • Վրան տարածում ենք մանրացրած ընկույզ, թթու չիր,մանր կտրատած սամիթ:

  • Վրան քսում ենք մի փոքր կարագ, փաթաթում ենք ռուլետի նման:

  • Ատամի չոփիկով ծայրերը միացնում, որպեսզի եփվելիս տեսքը չկորցնեն։ Տեղափոխում ենք ջեռոց և եփում մինչ պատրաստ լինելը։

Կատեգորիաներ

Պատրաստման բարդությունը

Հեշտ