Բաղադրամասեր

Հավի ձու,

պահածոյացված եգիպտացորեն`1 բանկա,

հավի փափուկ միս`300 գ,

վարունգ` 2 հատ,

պահածոյացված անանաս` 380գ,

2 հատ մայոնեզ` ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի միսը եփել, ապա բաժանել թելիկների կամ մանր կտրատել:

Վարուգը կտրատել բարակ շերտերով, ձվերը խաշել և մանր կտրատել:

Աղցանի համար գերադասելի է վերցնել ուղղանյունաձև ափսե, որպեսզի շերտերը հավասար ստացվեն: Բաղադրիչները միմյանց վրա շերտերով լցնել հետևյալ հաջորդականությամբ. հավը, անանասը, վարունգը, վրայից քսել մայոնեզը:

Թողնելով 15-20 րոպե վրայից շերտերով ավելացնել ձուն և եգիպտացորենը: