Բաղադրամասեր

Հիմքի համար `

Թխվածքաբլիթ – 300 գ

Կարագ – 100 գ

Խճողակի համար `

Եփված խտացրած կաթ

Բանան – 3 հատ

Սերուցք – 450 մլ

Շաքարի փոշի – 2 ճ/գ

Կակաո

Սուրճ

Շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Թխվածքաբլիթը մանրացնել բլենդերի միջոցով:

Ավելացնել հալած կարագը, լավ խառնել:

Ստացված զանգվածը դնել կաղապարի մեջ, մի փոքր սեղմել և 20 րոպե դնել սառնարանում:

Հետո զանգվածի վրա հաստ շերտով լցնել եփված խտացրած կաթը:

Կտրատել բանանը և շարել զանգվածի վրա:

Հարել սերուցքը շաքարի փոշու հետ այնպես, որպեսզի ստացվի պինդ զանգված: Ստացված զանգվածը լցնել հրուշակային պարկի մեջ և սկսել ստեղծագործել:

Շաղ տալ կակաո կամ սուրճ, կարելի է վրան լցնել տաք շոկոլադ: