Այս տորթի բաղադրատոմսը ինձ տրամադրել է հայտնի ռեստորանի խոհարարը
Դիտումներ 256
Բաղադրությունը
կաթնաշոռ - 200 գ
ձու - 2 հատ
թթվասեր - 2 ճ.գ.
կարագ - 2 ճ.գ.
ալյուր - 1 բաժակ
շաքարավազ - 1 բաժակ
սոդա - 1/2 թ.գ
Կաթնաշոռը, հալած կարագը, ձուն, թթվասերը, ալյուրը, շաքարավազը, սոդան և մի պտղունց աղ խառնում ենք մինչև հարթ լինի։
Ստացված խմորը քսում ենք յուղով պատված ջեռոցի ամանի մեջ։
Թխել 180 C-ում մինչև պատրաստ լինի։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը