Ընդամենը 1 բանջարեղենով աեողջ պահեք լյարդը․ Բաղադրատոմս, որն օգտագործվել է տարիներ շարունակ

Դիտումներ 701

Ընդամենը 1 բանջարեղենով աեողջ պահեք լյարդը․ Բաղադրատոմս, որն օգտագործվել է տարիներ շարունակ

Լյարդն ամենակարևոր օրգաններից է, որը պատասխանատու է ոչ միայն մարսողության, այլև արյան և օրգանների մաքրման համար։ Այն նաև չեզոքացնում է սենոբիոտիկները՝ ալերգենները, տոքսինները, թունավոր նյութերը, հեռացնում է ավելորդ վիտամինները, սինթեզում է լեղաթթուն  և այլն։

 

 

Ուստի չափազանց կարևոր է այս օրգանը «մաքուր» պահել։ Օպտիմալ լուծումը կլինի մաքրման կանոնավոր ընթացակարգերի իրականացումը:

Ամենից հաճախ լյարդը և ամբողջ օրգանիզմը մաքրելու համար օգտագործում են բազուկ։ Ճակնդեղի հյութը հզոր մաքրող միջոց է, որը, նաև սնուցում է բջիջները։ Հաճախ խմում են թուլացած մարմնի ընդհանուր տոնուսը պահպանելու համար։

 

 



Բաղադրատոմս 1․

1 ճակնդեղ

1 կիտրոն

½ ճաշի գդալ մաղադանոս

½ նեխուր

2 մաքրած նարինջ

 

 

Բլենդերի միջոցով խառնում ենք բոլոր բաղադրիչները և ստանում միատարր զանգված։ Թողեք, որ հյութը մնա 2 ժամ, ապա խմեք։

 

 



Կարող եք նաև փորձել այս տարբերակը․

 

1 ճակնդեղ

1 գազար

1 կիտրոն

1 փունջ մաղադանոս

Բոլոր բաղադրիչները անցկացրեք հյութաքամիչով, թողեք մնա 2 ժամ, խմեք։

 



Ամենաընթերցվածը