Խառնեք այս երեք մթերները և կերեք․ Արդյունքից պարզապես կապշեք
Էմալապատ (բացարձակապես մաքուր) ամանի մեջ խառնեք մեկ բաժակ աղացած հնդկաձավարը, աղացած ընկույզը և մեղրը և տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ։
Հնդկաձավարը պետք է շատ խնամքով մանրացնել սրճաղացով: Դուք չեք կարող այն փոխարինել հնդկացորենի ալյուրով, քանի որ այն չի պարունակում այն օգտակար բաղադրիչները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի կեղևում։ Անցկացրեք ընկույզները մսաղացով:Ավելացնել մեղր և մանրակրկիտ խառնել։
Պահել սառնարանում։
Պատրաստի խառնուրդն անհրաժեշտ է ընդունել օրը երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ, 1 ճաշի գդալ մեկ ամիս շարունակ։
Ցանկության դեպքում այս խառնուրդին կարող եք ավելացնել աղացած ծիրանաչիր կամ չամիչ՝ սրտի հետ կապված խնդիրներ ունեցողների համար։
Դա արեք վեց անգամ, այսինքն՝ վեց շաբաթ: Այնուհետև մեկ ամիս հետո կրկնել բուժումը,
այս դեղատոմսը չունի հակացուցումներ, բացառությամբ մեղրի նկատմամբ ալերգիայի։
Այս էլիքսիրն ընդունելու կուրսից հետո դուք ինքներդ կզգաք, թե որքան առողջ և ուժեղ եք դարձել։