Վարսակի ալյուր կյանքի էլիքսիր. ոտքի կհանի նույնիսկ ամենածանր հիվանդին
Դիտումներ 503
Դուք կարող եք պարզապես խմել այն թեյի պես:
1 ճաշի գդալ վարսակը լցրեք 2 բաժակ ջրի մեջ, եռացրեք մոտ մեկ ժամ դանդաղ կրակի վրա, փակ կափարիչի տակ։
Բուժման լավագույն բաղադրատոմսերից մեկը.
Մեկ բաժակ վարսակի հատիկները (ծայրահեղ դեպքում՝ «Հերկուլես») հինգ բաժակ ջրի հետ միասին եռացրեք մինչև հեղուկը դառնա կիսով չափ` մինչև հեղուկ ժելե խտությունը։
Քամել և արգանակի մեջ լցնել հավասար քանակությամբ կաթ (մոտ երկու բաժակ), նորից եռացնել։ Այդպես ստացված հեղուկի մեջ, երբ այն այլեւս տաք չէ, ավելացնել 4 թեյի գդալ մեղր (ըստ ճաշակի)։
Ստացված հաճելի ըմպելիքը պետք է խմել տաք վիճակում` օրվա ընթացքում երկու կամ երեք չափաբաժիններով։
Ամենաընթերցվածը